Bütün dosyalar html uzantısı ile yükleniyor

Magiafh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. Herhangi bir dosya yüklediğimde .html olarak iniyor xx.exe indirdiğimde xx.exe.HTML olarak geliyor bilgisayarıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profil resminizin yanındaki küçük simgeye sağ tıklayın (sağı gösteren mavi bir ok), ardından Chrome'dan kaldırmayı seçin. Kesin çözüm değildir, yabancılardan buldum deneyebilirsiniz.

Profil resminizin yanındaki küçük simgeye sağ tıklayın (sağı gösteren mavi bir ok), ardından Chrome'dan kaldırmayı seçin. Kesin çözüm değildir, yabancılardan buldum deneyebilirsiniz.

Tam olarak nerede?

Chrome kullanmıyorum da söyleyen kişi download Manager diye bir uzantı kaldırmış. İsterseniz bir bakın uzantılara. Belki sizde indirme yöneticisi olarak geçiyordur. Olmazsa tarayıcı değişin. Ben Brave kullanıyorum Chrome yanında çöp kalıyor. Onu istemezseniz direk Chrome silip yükleyin bence işe yarar. Zaten tarayıcı değişmesi 5 dakika sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…