Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 8 Şubat 2025 #1 Bütün dosyalarım silinmiş. Neden olabilir ve nasıl geri alabilirim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.434 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Şubat 2025 #2 Bir linke tıkladın mı? Veya bir şey mi indirdin? Bir de Hard Disk Sentinel ile kullandığın diski taratıp fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
Bir linke tıkladın mı? Veya bir şey mi indirdin? Bir de Hard Disk Sentinel ile kullandığın diski taratıp fotoğraf atar mısın?
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.320 Çözümler 4 8 Şubat 2025 #3 bilgisayar kapandıktan sonra mı silindi bir anda mı? neden daha detaylı bilgi vermiyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 8 Şubat 2025 #4 İsimsizMan09 dedi: bilgisayar kapandıktan sonra mı silindi bir anda mı? neden daha detaylı bilgi vermiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hocam dosya inerken elektrikler gitti açtığımda ise indirilenler klasöründeki tüm herşeyim gitmiş The Tribal Chief dedi: Bir linke tıkladın mı? Veya bir şey mi indirdin? Bir de Hard Disk Sentinel ile kullandığın diski taratıp fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs mü diye süphelenmiştim Kaspersky'dan tarattım bir şeyde bulmadı. Artı 0 Eksi
İsimsizMan09 dedi: bilgisayar kapandıktan sonra mı silindi bir anda mı? neden daha detaylı bilgi vermiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hocam dosya inerken elektrikler gitti açtığımda ise indirilenler klasöründeki tüm herşeyim gitmiş The Tribal Chief dedi: Bir linke tıkladın mı? Veya bir şey mi indirdin? Bir de Hard Disk Sentinel ile kullandığın diski taratıp fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs mü diye süphelenmiştim Kaspersky'dan tarattım bir şeyde bulmadı.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.320 Çözümler 4 8 Şubat 2025 #5 Yavuz Selim78828 dedi: hocam dosya inerken elektrikler gitti açtığımda ise indirilenler klasöründeki tüm herşeyim gitmiş Hocam virüs mü diye süphelenmiştim Kaspersky'dan tarattım bir şeyde bulmadı. Genişletmek için tıkla... SSD veya HDD'de sıkıntı çıkmıştır o zaman. Artı 0 Eksi
Yavuz Selim78828 dedi: hocam dosya inerken elektrikler gitti açtığımda ise indirilenler klasöründeki tüm herşeyim gitmiş Hocam virüs mü diye süphelenmiştim Kaspersky'dan tarattım bir şeyde bulmadı. Genişletmek için tıkla... SSD veya HDD'de sıkıntı çıkmıştır o zaman.
KS KS Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #6 İsimsizMan09 dedi: SSD veya HDD'de sıkıntı çıkmıştır o zaman. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olurmu hocam Artı 0 Eksi
İsimsizMan09 dedi: SSD veya HDD'de sıkıntı çıkmıştır o zaman. Genişletmek için tıkla... sıkıntı olurmu hocam