Bütün Oyun Setuplarında Hata

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

semposezer

Hectopat
Daha fazla  
Sorun şu arkadaşlar:

2YazNd.png

Bilgisayarıma kendim format attım ama attıktan sonra hiç bir şekilde CD'li ya da torrent fark etmez oyun yükleyemiyorum. Setuplarda hep aynı hatayı alıyorum. Formattan önce böle bir şey yoktu. Direct X, Net framework dx86 falan hepsi yüklü. İsdone.dll dosyasını attım system 32'ye yine olmadı. Windows 7'yi hardiske kurmuştum. D: sürücüsünde hiç dosya yok nedense bom boş. Acaba hardiske kurduğum için dosyalar mı eksik ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki dosyayı indir. Ardından "C:Windows/System32"ye gir ve oraya at. Daha sonra oyun ile ilgili, tüm dosyaları sil. Bilgisayarı yeniden başlat ve oyun ile ilgili temiz bir kurulum yap.

ISDone

İlk olarak her setupta hata almazsın fazla sallama. Ayrıca indirdiklerin yasal olmayan oyun dosyaları olduğu için kendine ait çıkartma aracı olan uharc yani oyunu küçük boyutlara indiren bir yazılım hata vermiş ve hata almışsın.
Uharc ile sıkıştırılan dosyalar çoğunlukla hata verir yani o indirdiğin yeri değiştir yada orj. al.
Sistemde winrar, winzip veya başka sıkıştırma programı varsa kaldır yada güncel sürümlerini yükle. Ayrıca Antivirüs varsa devre dışı bırak içlerinde virüs olacağından çıkartmaya da izin vermezler.

Zaten yukarıda çözmüşler olayı. Bu arada kurulum yapmak istemiyorsan ziyaret edebilirsin. Steam oyunları indirdikten sonra kendi kendine kurar. Ödeyeceğin en fazla 30 lira. Benimde okuldaki arkadaşlarım dalga geçiyor yok salak senin verdiğin oyunu ben bedava oynuyorum diyorlar falan. Takmıyorum onları. Sana önerim orijinal al oyunları.

Korsan oyun tartışması yapıp konu dışı mesaj atmayın.
Dostum repack oyun indirme.
Torrent indirdiysen mutlaka force re Check yap.
Büyük ihtimal diskinde bad sector var. Oyunu başka bir konuma indirip başka bir diske kur.

Korsan oyun tartışması yapıp konu dışı mesaj atmayın.
Dostum repack oyun indirme.
Torrent indirdiysen mutlaka force re Check yap.
Büyük ihtimal diskinde bad sector var.Oyunu başka bi konuma indirip başka bi diske kur.

Sadece korsan oyunların kötü olduğunu söyledim ve orijinal oyun almasını önerdim. Tartışma gibi bir durum yok nereden çıkardın acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı