Bütün oyuncu laptoplar kötü mü?

Bütçe
0-100k

wilde

Femtopat
Gaming laptop almayı düşünüyorum 2 gündür de sosyalde geziniyorum fikir edineyim diye, kim hangi laptop sorarsa kötü onu alma diyorlar, yani benim de aklıma takıldı. Hangi laptop iyi peki?

Tüm laptoplar kötü değildir tabii ki. Her markanın iyi ve kötü modelleri var. Bütçen düşükse minimum seviyede sorunu olan bir cihazı araştırırsın. Bütçen yüksekse kafan rahat olur.

İyi değil derken şu yüzden demiş olabilirler, onlar masaüstü PC performansına göre kıyaslamışlardır. Aynı fiyata daha iyi sistem toplanır diye düşünmüş olabilirler. Ama laptop ile de oyun oynayabilirsin tabii ki. Monster'ın laptopları fena değildi diye biliyorum.

İfadeler: kxy
İnceleme kanallarına bakıp bir fikir edinebilirsin mesela Cihaz TV(Reklam değildir ben bu abimizi izleyerek aldım) diye bir kanal var çoğu laptopu alıp inceleyip yönlerini söylüyor günlük önerileri mevcut. Burada bakmadan iyi kötü diyen elemanlar yerine cihazlara sahip ve incelemiş insanların yorumlarını dikkate almak her zaman en iyisidir.

Gaming laptop almayı düşünüyorum 2 gündür de sosyalde geziniyorum fikir edineyim diye, kim hangi laptop sorarsa kötü onu alma diyorlar, yani benim de aklıma takıldı. Hangi laptop iyi peki?
MSI modellerini alırken normalde yapacaginin 10 kati arastirma yap cogu les oluyor iyi modelleri olsa da.

OMEN ve Victus daha iyi donanim yoksa düşünülebilir yoksa baska modeller daha mantıklı.

Acerin üst modelleri cok tutmuyor ulkemizde o bütçede yoktur herhalde.

Asus en guvenlisi ama yine bos ve kronik modelleri var.

Lenovo cok pahali ama genelde sorunsuz.

Baya genelleme oldu ama böyle.

Hocam inceleme kanallarının çoğu sponsorlu oluyor ona da dikkat etmek lazım

Tüm laptoplar kötü değildir tabii ki. Her markanın iyi ve kötü modelleri var. Bütçen düşükse minimum seviyede sorunu olan bir cihazı araştırırsın. Bütçen yüksekse kafan rahat olur.

Yüksek/düşük bütçe karşılığı nedir, bende arıyorum da araştırıyorum birkaç gündür. Her markanın kendince defosu var gibi kim neyi yazsa o kötü deniliyor bende kararsız kaldım.

Çoğu kişi bilmediğinden boş sallıyor. Maksimum bütçe nedir?

Bütçe 70'e kadar gider ancak F/P olarak da uygun bir ürün bulursam o ürünü almayı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…