MSI modellerini alırken normalde yapacaginin 10 kati arastirma yap cogu les oluyor iyi modelleri olsa da.Gaming laptop almayı düşünüyorum 2 gündür de sosyalde geziniyorum fikir edineyim diye, kim hangi laptop sorarsa kötü onu alma diyorlar, yani benim de aklıma takıldı. Hangi laptop iyi peki?
Butceniz 100K mi. Arkadaslar aciklamis zaten.Gaming laptop almayı düşünüyorum 2 gündür de sosyalde geziniyorum fikir edineyim diye, kim hangi laptop sorarsa kötü onu alma diyorlar, yani benim de aklıma takıldı. Hangi laptop iyi peki?
Hocam inceleme kanallarının çoğu sponsorlu oluyor ona da dikkat etmek lazımİnceleme kanallarına bakıp bir fikir edinebilirsin mesela Cihaz TV diye bir kanal var çoğu laptopu alıp inceleyip yönlerini söylüyor günlük önerileri mevcut. Burada bakmadan iyi kötü diyen elemanlar yerine cihazlara sahip ve incelemiş insanların yorumlarını dikkate almak her zaman en iyisidir.
Tüm laptoplar kötü değildir tabii ki. Her markanın iyi ve kötü modelleri var. Bütçen düşükse minimum seviyede sorunu olan bir cihazı araştırırsın. Bütçen yüksekse kafan rahat olur.
Çoğu kişi bilmediğinden boş sallıyor. Maksimum bütçe nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.