Bütün oyunlarda çalışan durdurma tuşu nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı oyunlarda ara sahne sırasında oyun duraklatılamıyor.

Ayrıyeten kelimeyi veya cümleyi araştırmak için cümmleyi de görmem lazım.

Direk başlığa cevap yazdım ben. :D

Google çeviri mobil var. Görsel çekince çeviriyor. Bakabilirsiniz.

Aslında konu şu: Ara sahnedeki cümleleri anlamak için durdurmam lazım, yani durdurma butonu lazım (veya program). Google çeviri Mobile'e bakacağım, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Google translate ile kamera kullanıp çeviri yapabilirsiniz. Harika bir icattır kullanın. Her oyunda durdurma özelliği yok maalesef. En güzel şey İngilizce öğrenmek.

Evet Google translate ile kamera kullanıp çeviri yapabilirsiniz. Harika bir icattır kullanın. Her oyunda durdurma özelliği yok maalesef. En güzel şey İngilizce öğrenmek.
Haklısınız. Keşke durdurması için bir program olsaydı. bir kaç ay önce biri bedava program yapıyordu keşke yaptırsaydık.

Haklısınız. Keşke durdurması için bir program olsaydı. Birkaç ay önce biri bedava program yapıyordu keşke yaptırsaydık.

Bu işi yapan bir program olabilir. Sanki bir ara öyle bir şey olduğunu okumuştum ama emin değilim. Seni anlıyorum anlayarak oynamak gibisi yok. Ben genelde Türkçe yama bulur oynarım, en güzeli hazır çevrilmiş oyundur. Eğer yama yoksa var olan İngilizcemle anladığım kadarı ile oynarım.

Bilmediğiniz kelimeyi gördüğünüz anda ekran görüntüsü alın sonra oyunu durdurun. Ekran görüntüsüne bakarak anlamını halledersiniz.

Bu işi yapan bir program olabilir. Sanki bir ara öyle bir şey olduğunu okumuştum ama emin değilim. Seni anlıyorum anlayarak oynamak gibisi yok. Ben genelde Türkçe yama bulur oynarım, en güzeli hazır çevrilmiş oyundur. Eğer yama yoksa var olan İngilizcemle anladığım kadarı ile oynarım.
Türkçe yama vardır muhtemelen fakat kendim çevirerek İngilizce öğrenerek oynamanın eğlenceli olacağını düşünmüştüm bilmediğim kelimeleri deftere yazıcaktım falan ama iptal oldu galiba yinede teşekkürler.
Bilmediğiniz kelimeyi gördüğünüz anda ekran görüntüsü alın sonra oyunu durdurun. Ekran görüntüsüne bakarak anlamını halledersiniz.
Biraz uzun olabilir fakat sanırım olur. sağ olun.

Türkçe yama vardır muhtemelen fakat kendim çevirerek İngilizce öğrenerek oynamanın eğlenceli olacağını düşünmüştüm bilmediğim kelimeleri deftere yazacaktım falan ama iptal oldu galiba yine de teşekkürler.
Hocam aslında bilmediğiniz tüm kelimeleri atıyorum 1 saat oynadıysanız hepsini bir kağıda yazıp daha sonra çevirseniz eğer amacınız kelime öğrenmekse.

Hocam aslında bilmediğiniz tüm kelimeleri atıyorum 1 saat oynadıysanız hepsini bie kağıda yazıp daha sonra çevirseniz eğer amacınız kelime öğrenmekse.
Bunu yapabilirim. Sağ olun.

Türkçe yama vardır muhtemelen fakat kendim çevirerek İngilizce öğrenerek oynamanın eğlenceli olacağını düşünmüştüm bilmediğim kelimeleri deftere yazacaktım falan ama iptal oldu galiba yine de teşekkürler.

Haklısın. Kendin çevirip anlayarak oynamanın tadı güzel ama direk Türkçe alt yazı senin oyundan kopmamanı ve daha keyif almanı sağlar. Senin bu isteğini yapmak için önce İngilizce temeli olması lazım. Temelin varsa zaten isteğinde haklı olursun. Benim İngilizcem ileri seviye değil ama bazı oyunları anlayarak oynadım. Bazı oyunların İngilizcesi ağır, ileri seviye ve anlamak çok güç. Bazı oyunların ise genele hitap eder şekilde anlaşılır. Mesela a plague tale oyununu İngilizce alt yazı ile anlayarak oynadım ben. İngilizcesi ileri seviye değildi. Game Pass oyunu olduğu için Türkçe yama yapılamıyordu. Bir de japon yapımı oyunlarının İngilizcesi rahat anlaşılır oluyor genelde gördüğüm kadarı ile.

Haklısın. Kendin çevirip anlayarak oynamanın tadı güzel ama direk Türkçe alt yazı senin oyundan kopmamanı ve daha keyif almanı sağlar. Senin bu isteğini yapmak için önce İngilizce temeli olması lazım. Temelin varsa zaten isteğinde haklı olursun. Benim İngilizcem ileri seviye değil ama bazı oyunları anlayarak oynadım. Bazı oyunların İngilizcesi ağır, ileri seviye ve anlamak çok güç. Bazı oyunların ise genele hitap eder şekilde anlaşılır. Mesela a plague tale oyununu İngilizce alt yazı ile anlayarak oynadım ben. İngilizcesi ileri seviye değildi. Game Pass oyunu olduğu için Türkçe yama yapılamıyordu. Bir de japon yapımı oyunlarının İngilizcesi rahat anlaşılır oluyor genelde gördüğüm kadarı ile.

Evet Türkçe yamayı ben de seviyorum. En iyisi Türkçe yama kurmak sanırım, yardımlarınız için sağ olun. 2 saat uğraşmak için değmez sanırım.
Aslında çözümü buldum, Shift+Windows+s yaparak ekran görüntüsü almak için oyunu duruyor ve işinizi hallettiğiniz zaman üstteki çarpıya basarak oyuna devam edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı