Benim arızam uzun süredir başımı ağrıtıyor ve dayanılmaz hale geldiği için size başvurmayı düşündüm, gereğini yapacağınızı düşünüyorum.
Sıkıntım; 6 yıldan beri kullandığım emektar bilgisayarım (binlerce saat çeşitli oyun oynadım, 3000 saat dota gibi) son 2-3 yıldır her oyunda crash vermeye başladı. Önceleri uzun periyotlar ile yapıyordu fakat artık çok sık olmaya başladı. Yani demek istediğim eskiden saatlerce oynadığım oyunları artık 5-10 dk'dan uzun oynayamıyorum.
Problemin çözümü için uzun süredir araştırma yapıyorum fakat hiçbirisi çözüm sağlamadı (Windowstan, BIOS'a kadar her şeyi update ettim; fanlarımı temizleyip macunlarını değiştirdim; VS. ). Sıkıntımın sebebinin bilgisayar parçalarından birinde olduğunu düşünüyorum fakat tespit edemiyorum. Bilgisayar teknik servislerine de yeterince güvenmediğimden (yapabilecek tecrübeleri olmayabilir veya yaptıklarını iddia edebilirler! ) Çözümün sizde olduğunu düşünüyorum.