Nurullah İnce

Decapat
Benim arızam uzun süredir başımı ağrıtıyor ve dayanılmaz hale geldiği için size başvurmayı düşündüm, gereğini yapacağınızı düşünüyorum.

Sıkıntım; 6 yıldan beri kullandığım emektar bilgisayarım (binlerce saat çeşitli oyun oynadım, 3000 saat dota gibi) son 2-3 yıldır her oyunda crash vermeye başladı. Önceleri uzun periyotlar ile yapıyordu fakat artık çok sık olmaya başladı. Yani demek istediğim eskiden saatlerce oynadığım oyunları artık 5-10 dk'dan uzun oynayamıyorum.

Problemin çözümü için uzun süredir araştırma yapıyorum fakat hiçbirisi çözüm sağlamadı (Windowstan, BIOS'a kadar her şeyi update ettim; fanlarımı temizleyip macunlarını değiştirdim; VS. ). Sıkıntımın sebebinin bilgisayar parçalarından birinde olduğunu düşünüyorum fakat tespit edemiyorum. Bilgisayar teknik servislerine de yeterince güvenmediğimden (yapabilecek tecrübeleri olmayabilir veya yaptıklarını iddia edebilirler! ) Çözümün sizde olduğunu düşünüyorum.
Benzer konuları sayfanızda araştırmam doğrultusunda bilgisayardan topladığım tüm veriler linktedir.

Teşekkürler.

Ekran kartı = GeForce GTX 660 Ti (2 GB)
Anakart = ASUS Maximus IV Extreme
İşlemci = Core ı7-3770k
Hard disc = Samsung HD322gj (320 GB, 7200 RPM, SATA-ıı)
Power supply = OCZ 700mxsp
RAM = Gskill INTL / F3-17000CL9-4Gbxm (2X)
Microsoft Windows 10 Pro

AIDA64_report
Memtest
ProcessMonitor
Uygulama günlüğü
Crash örnegi

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Nurullah Bey Technopat'a hoşgeldiniz. Detaylı rapor paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

Sorunu çözmeyi denemek istiyorum Teamviewer ile bağlanabilir miyim? İnternetten araştırdığıma ve raporlardan incelediğime göre UnityPlayer.dll dosyası hataya neden oluyor, donanımsal bir arıza göremedim. Bu sorunu çoğu kişi Citrix Receiver ya da Citrix Workspace indirerek çözmüş, bilmiyorum daha önce denediniz mi?

400995

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı