Eskiden bu sorunu yaşamıyordum ama şu sıralar GPU kullanımı hep sıfırda ve herhangi bir çözüm bulamadım, forumdaki her konuya göz attım ama hiçbir şekilde işime yaramadı.
Metin2 sanırım, bana normal geldi pastel boya grafikli bir oyun için 3060 kendini çalıştırma gereği duymuyor. Bunun bir çözümü vardı ama şu an aklıma gelmedi.
%100 diyemem ama sorun sürücü kaynaklı. Son NVIDIA sürücü 3000 serisinde hatalarla dolu. DDU silip temiz kurarsanız hatta son 2-3 öncesi sürücü daha iyi olur.
Metin2 sanırım, bana normal geldi pastel boya grafikli bir oyun için 3060 kendini çalıştırma gereği duymuyor. Bunun bir çözümü vardı ama şu an aklıma gelmedi.
%100 diyemem ama sorun sürücü kaynaklı. Son NVIDIA sürücü 3000 serisinde hatalarla dolu. DDU silip temiz kurarsanız hatta son 2-3 öncesi sürücü daha iyi olur.
Nasıl yaptığımı bile bilmemekle beraber sorunu çözdüm galiba. Tek yaptığım Windows çevrimdışı tarama yapıp ve GeForce Experience de görüntü ölçeklendirmeyi açıp tekrar kapattım ve düzeldi ama rastgele düzeldi gibi hissediyorum. Eğer sorun tekrar ederse yardımlarınıza muhtacım.