Bütün oyunlarda GPU kullanımı %0

NerzyOneee

Femtopat
Daha fazla  
Eskiden bu sorunu yaşamıyordum ama şu sıralar GPU kullanımı hep sıfırda ve herhangi bir çözüm bulamadım, forumdaki her konuya göz attım ama hiçbir şekilde işime yaramadı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-20 at 16.24.02.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-20 at 16.24.02.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 112
  • WhatsApp Image 2024-06-20 at 16.24.05.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-20 at 16.24.05.jpeg
    190,3 KB · Görüntüleme: 99
Burada sorun yok gibi görünüyor. Bu yine büyük ihtimalle NVIDIA sürücü sorunu. Boşta benim RTX 3070(105W) %100 kullanıyordu. Daha sonra sorun kendiliğinden çözüldü.

Testte sonuçlar böyle gözüküyor.

Nasıl yaptığımı bile bilmemekle beraber sorunu çözdüm galiba. Tek yaptığım Windows çevrimdışı tarama yapıp ve GeForce Experience de görüntü ölçeklendirmeyi açıp tekrar kapattım ve düzeldi ama rastgele düzeldi gibi hissediyorum. Eğer sorun tekrar ederse yardımlarınıza muhtacım.

Hocam olmadı tüm ayarları varsayılana çekip kullanabilirsin, tekrar olma ihtimali düşer.

Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Bu rehberdeki adımları takip ederek temiz bir driver kurulumu yapıp test edebilir misiniz? Ayrıca işlemcinizin dahili GPU'su mevcut ise BIOS'tan kapatabilirsiniz.

Ayrıca NVIDIA'nın bu programı bozuk bilgi gösterebiliyor. MSI Afterburner ile test eder misiniz? Bana dahili GPU'nun kullanımı gösteriyor gibime geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı