O zaman niye bir Debian bir Arch gibi yaygın değil?Böyle bir dağıtım var zaten, adı Bedrock Linux.
O zaman niye bir Debian bir Arch gibi yaygın değil?
Birden fazla paket yöneticisine ihtiyaç olmuyor o yüzden.O zaman niye bir Debian bir Arch gibi yaygın değil?
O zaman niye bazılarında paket eksikliği çekiliyor? Mesela Pisi Linux öyle yapsa olmaz mı?Birden fazla paket yöneticisine ihtiyaç olmuyor o yüzden.
Paket eksikliği yok aslında Linux dağıtımları kullanım ihtiyaçlarına göre doğuyor. Eksikliğini hissetiğiniz paketleri derleyip kullanabiliyorsunuz yine.O zaman niye bazılarında paket eksikliği çekiliyor? Mesela Pisi Linux öyle yapsa olmaz mı?
Pisi'nin kendi tabanı o kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum.O zaman niye bazılarında paket eksikliği çekiliyor? Mesela Pisi Linux öyle yapsa olmaz mı?
Yok yani. Vazgeçmeseler. Geliştirmeye devam etseler kendi tabanlarını. Ama diğer paket yöneticileri de kullanılabilse.Pisi'nin kendi tabanı o kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum.
İki paket yöneticisinin aynı anda kullanılması pek sağlıklı bir yöntem değil kimse böyle bir şey yapmaz.Yok yani. Vazgeçmeseler. Geliştirmeye devam etseler kendi tabanlarını. Ama diğer paket yöneticileri de kullanılabilse.