Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 4 Aralık 2020 #21 Eren Mehmet Yıldız dedi: Burada dün stoklara gelmişti. Site tam satın alacakken çökmüştü. Genişletmek için tıkla... Bahtınız yokmuş. Acele etmeyin. Yakın zamanda alırsınız.
Eren Mehmet Yıldız dedi: Burada dün stoklara gelmişti. Site tam satın alacakken çökmüştü. Genişletmek için tıkla... Bahtınız yokmuş. Acele etmeyin. Yakın zamanda alırsınız.
E Eren Mehmet Yıldız Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 361 Çözümler 3 Yer Eskisehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #22 Ellie Williams dedi: Bahtınız yokmuş. Acele etmeyin. Yakın zamanda alırsınız. Genişletmek için tıkla... Artık bende 7/24 bilgisayarda sayfayı yenileyip bekleyeceğim...
Ellie Williams dedi: Bahtınız yokmuş. Acele etmeyin. Yakın zamanda alırsınız. Genişletmek için tıkla... Artık bende 7/24 bilgisayarda sayfayı yenileyip bekleyeceğim...
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Aralık 2020 #23 Hepsinin sorunlu olma ihtimali yok şimdi daha yeni çıktığı için ve ilk model olduğu için olabilir.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #24 Elussi0n dedi: @Ellie Williams hocam yanlış anlaşılabilir. (!) Genişletmek için tıkla... Hiç güleceğim yoktu ahahahahahah Bir yerde görmüştüm PS5'lerden bazıları diğerlerinden daha sıcak çalışıyormuş.
Elussi0n dedi: @Ellie Williams hocam yanlış anlaşılabilir. (!) Genişletmek için tıkla... Hiç güleceğim yoktu ahahahahahah Bir yerde görmüştüm PS5'lerden bazıları diğerlerinden daha sıcak çalışıyormuş.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #25 Biraz elektronik şans işi, ben ilk çıktığında PS4 Pro aldım, sattım PS5 aldım inşallah bundan sıkıntı çıkmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biraz elektronik şans işi, ben ilk çıktığında PS4 Pro aldım, sattım PS5 aldım inşallah bundan sıkıntı çıkmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 6 Aralık 2020 #26 HSM dedi: Biraz elektronik şans işi, ben ilk çıktığında PS4 Pro aldım, sattım PS5 aldım inşallah bundan sıkıntı çıkmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi mi cihaz beğendiniz mi?
HSM dedi: Biraz elektronik şans işi, ben ilk çıktığında PS4 Pro aldım, sattım PS5 aldım inşallah bundan sıkıntı çıkmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi mi cihaz beğendiniz mi?
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #27 Birisi42 dedi: İyi mi cihaz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dualsense hissiyatı anlatmaya yetmez, yüksek FPS, grafik ama yine PS4 oyunları oynuyorum.
Birisi42 dedi: İyi mi cihaz beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dualsense hissiyatı anlatmaya yetmez, yüksek FPS, grafik ama yine PS4 oyunları oynuyorum.
E Eren Mehmet Yıldız Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 361 Çözümler 3 Yer Eskisehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #28 HSM dedi: Dualsense hissiyatı anlatmaya yetmez, yüksek FPS, grafik ama yine PS4 oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ses sorunu, donma ve çökme sorunları yaşadınız mı?
HSM dedi: Dualsense hissiyatı anlatmaya yetmez, yüksek FPS, grafik ama yine PS4 oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ses sorunu, donma ve çökme sorunları yaşadınız mı?
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #29 Eren Mehmet Yıldız dedi: Ses sorunu, donma ve çökme sorunları yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Sadece bu aralar PS4 CD'si için hatalı disk uyarısı veriyor, tekrar takıp çıkardığımda sorun kalkıyor.
Eren Mehmet Yıldız dedi: Ses sorunu, donma ve çökme sorunları yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Sadece bu aralar PS4 CD'si için hatalı disk uyarısı veriyor, tekrar takıp çıkardığımda sorun kalkıyor.