Bütün sınıf bana kötü davranıyor

Hocam bunlar yüzünden okulda ünlü oldum artık disiplin kurulu üyesi oldum neredeyse
Allaha şükür okuldan uzaklaştırma, atılma olmadı ama ünlü oldum diyebilirim her neyse
Hocam sen hocaların ile iyi geçin notlarını sıkı tut yeter gerekmedikçe muhatap olma okulda bir olay olurda kavgaya giderse olayı başlatan sen olma suç sana kalır tavsiyemdir yapacağın şey çok güvenbdiğin arkadaşın varsa onunla takıl bırak 1 tane arkadaşın dostun olsun sağlam samimi dürüst olsun sen kendin ol kendini bil kimsenin seni bilmesine gerek yok.

Okurken ben burada kafayı yedim seni düşünemiyorum arkadaşım. Kendi sınıfın dışında bir arkadaş grubu kurabilirsin. En azından daha düzgün insanlar olabileceğini düşünüyorum.

Onları ciddiye alıp cevap verme sürekli dalga geçercesine konuş seni üzemediklerini farkedince sinir küpüne dönecekler ve bir süre sonra yakanı bırakacaklar. (denendi ve onaylandı )

Gücünü göster. Bebek misin sen, ne bu çocuk gibi tavırlar, ağlamalar?

Yak bi sigara gitsin . Şaka bi yana böyle aşırı ergenleri takmaman gerekiyor. Hayatın bir kuralı gibi böyle insanlar her yerde var. Umarım kendine iyi bir arkadaş bulabilirsin.

O kızın ardından olaya dahil olan muhtemelen kızın yakın arkadaşları ve o kızlara yaranmaya çalışan erkekler Ufak bir gülümse ve geç olanlara laf anlamıyorlarsa. İnan o gülümseme canlarını çok acıtır.

İsterlerse 20 kişi size laf atsın siz yine de altta kalmayın hatta gerekirse sınıf öğretmeninize danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…