Marshie
Decapat
Kız mısın, erkek mi?
Erkek.
Kız mısın, erkek mi?
Başlıkta her kelimenin baş harfi büyük olması, yazım tarzına kadar belli oluyor ki yaşın şuan 15-17 arası maksimum, klasik olarak buluğ çağ sendromları geçiriyorsun.Sağlık sorunlarım canıma tak etti artık. Aylardır sağ kolumda ağrı ve uyuşma var. 3 doktora gittim hala geçmedi. Bu yetmezmiş gibi 20'lik dişler çıktı ve ağzımda baskı yapıyor. Bu da yetmezmiş gibi sol kulağımda yanma gibi tuhaf bir sorun var. Neden üst üste geliyor her şey?
Başlıkta her kelimenin baş harfi büyük olması, yazım tarzına kadar belli oluyor ki yaşın şu an 15-17 arası maksimum, klasik olarak buluğ çağ sendromları geçiriyorsun.
Ayağında uyuşma, kolunda ki karıncalanma ve kalbinde ki ağrı gelişme çağının göstergesi, psikolojik tedavi alıyorum demişsin psikolojik tedaviye gitmeden önce alanında uzman bir doktora görünmüşsündür zaten diye düşünüyorum. Bahsi geçen ağrılar depresyonik ve psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Mızmızlanmayı kes kendini tokatla, erkek ol artık yahu.Şaka bir yana gelir geçer hepsi bunlar dert değil kafaya takıp psikolojik tedavi falan da alma verilen paraya yazık. Bembeyaz duvara bakarak 'ben ne yapıyorum lan' der misin kendine daha güzel tedavi olamaz. Ha bir yol daha var gel bizim sanayiye gidelim 2 güne demir ile icmâ edersin.
![]()
Ayrıca psikolojik tedavi alıyorum demedim.19 yaşındayım. Depresyonik psikolojik değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.