Çözüldü Bütün uygulamalarda Out of Memory hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Windows 10 kullanıyorum, bütün uygulamalarda Out of Memory hatası alıyorum 8 GB RAM olmasına rağmen, sadece bir uygulama kullanıyorum 2'den fazla uygulama açarsam Windows kilitleniyor, kullandığım uygulamalar sadece Google, Photoshop ve GTA V

• Ekran Kartı Driver'ı Güncelledim olmadı.
  • Bütün arka plan uygulamaları kapattım olmadı.
  • BIOS'u sıfırladım olmadı.
  • Yüksek Performans moduna aldım olmadı.
  • Sanal Bellek oluşturdum olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Windows 10 kullanıyorum, bütün uygulamalarda out of Memory hatası alıyorum 8 GB RAM olmasına rağmen, sadece bir uygulama kullanıyorum 2'den fazla uygulama açarsam Windows kilitleniyor, kullandığım uygulamalar sadece Google, Photoshop ve GTA V

• Ekran kartı Driver'ı güncelledim olmadı.
  • Yüksek performans moduna aldım olmadı.
  • Sanal bellek oluşturdum olmadı.

Bu bilgisayara tıklayıp özelliklere girer misin orada 8 GB RAM'in yanında kullanılabilir RAM miktarı şu şu diye yazıyorsa 8'den daha düşük yapabilir onmdan.

Arkadaşlar merhaba. Windows 10 kullanıyorum, bütün uygulamalarda Out of Memory hatası alıyorum 8 GB RAM olmasına rağmen, sadece bir uygulama kullanıyorum 2'den fazla uygulama açarsam Windows kilitleniyor, kullandığım uygulamalar sadece Google, Photoshop ve GTA V

• Ekran Kartı Driver'ı Güncelledim olmadı.
  • Yüksek Performans moduna aldım olmadı.
  • Sanal Bellek oluşturdum olmadı.
Sürücüleri güncelle. Bazen sürücüler sıkıntılı oluyor.

RAM hasar almış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı