Ben Müslüman'ım, ona göre cevap verirseniz sevinirim. İslam dininde büyünün gerçek olduğu söyleniyor. Dedeme sorduğumda önceden onlara büyü yapıldığını kendilerini okutunca geçtiğini söylüyor. Sizce gerçek midir?
Ben Müslüman'ım, ona göre cevap verin. İslam dininde büyünün gerçek olduğu söyleniyor. Dedeme sorduğumda önceden onlara büyü yapıldığını kendilerini okutunca geçtiğini söylüyor. Sizce gerçek midir?
Öncelikle büyü yeni adıdır eski adı sihir olarak adlandılır eski zamanlardan beri var peygamberimize bile yapılmış gerisi sen düşün korku ile kafanda sorun kalmasın 3 diline göre kulhü 1 elham oku sıkıntı kalmaz iyi forumlar.
Emredersin paşam
Bu arada maalesef gerçek hocam. Ben de herhangi bir dine inanmıyorum fakat bu tarz şeylere inanmazdım eskiden. Ailecek başımıza saçma sapan olaylar gelene kadar. Annemin çocukken başına gelen bir olayın benim ve kız kardeşime kadar uzamasıyla anladım.
Ancak eski dönemlerdeki kadar yaygın ve güçlü büyüler bulunmuyor.
Ben Müslüman'ım, ona göre cevap verin. İslam dininde büyünün gerçek olduğu söyleniyor. Dedeme sorduğumda önceden onlara büyü yapıldığını kendilerini okutunca geçtiğini söylüyor. Sizce gerçek midir?