Büyük Boyutlu Görsel HTML Dosyası Nasıl Açılır?

LydiaTeyze

Decapat
Katılım
19 Mayıs 2021
Mesajlar
289
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Akademisyen
Arkadaşlar merhabalar, sosyal ağ analizi yapıyorum. Ağ görüntüsü programdan 3D HTML formatında çıkıyor. Fakat ağlar çok olduğu için Chrome ve Edge dosyayı açtıktan sonra ufak bir görüntüleme sunuyor sonrasında çöküyor. RAM kullanımı 8 GB civarında oluyor. Bilgisayarımda Ryzen 9 5950X işlemci ve 64 GB RAM var.

Bu dosyayı sorunsuz görüntüleyebileceğim bir yöntem önerebilir misiniz acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı problem mevcut bir çözüme ulaşabildiniz mi?
Eskiden Chrome da yaklaşık 10dk civarında beklediğimde açılıyordu fakat artık açılmıyor farklı tarayıcılarda denedim yine aynı verdiği hata "out of Memory" 16 GB RAM var fakat RAM daha dolmadan crash veriyor yine de.
 
Adobe dreamweaver ile çözmüştüm hocam. İlk üyeliğe 1 hafta kadar ücretsiz sunuyor bilginiz olsun.

Teşekkür ederim. Mozilla ile açıp bir süre beklediğimde çökmeden açıldı toplamda 10-11GB bir bellek kullanıyor. Dreamweaver aklıma geldi fakat kurulumu zahmetli geldiği için kaçındım biraz. Anlamadığım şey Mozilla 10GB bellek kullanabilirken Chrome nasıl 5-5.3 GB RAM kullanımından sonra crash veriyor garip bir olay.
 
Hocam iş yerimdeki bilgisayar 10 gigabyte'a kadar crash vermiyordu. Evdeki bilgisayar iş yerimdekinden 8 kat güçlü olmasına rağmen 8 GB'de patlıyordu. Farklı bir durum yani.
 
Hocam iş yerimdeki bilgisayar 10 Gigabyte'a kadar crash vermiyordu. Evdeki bilgisayar iş yerimdekinden 8 kat güçlü olmasına rağmen 8 GB'de patlıyordu. Farklı bir durum yani.

Görev Yöneticisi'nden izlediğimde Chrome'da 5GB'ı geçtikten sonra anlık olarak tarayıcıyı aktif olsa dahi UWP simgesi belirip askıya alıyor ve anında crash veriyor. Problemin Windows ilgili olduğunu tahmin ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı