Büyük el için 2.000 TL civarı mouse önerisi

Bütçe
2000
Elim büyüktur ona gore onerirseniz sevinirim. Ayrıca sarı siteden 2. el sıfıra yakında olur.
Sarı siteden ajazz aj159 apex bak. 1700-1800 civarına bulursun diye düşünüyorum

2000 liraya kablolu alınmaz bence.

Kötü bir fare. Kablosuz diye berbat ürünler önermeye gerek yok.
Kötü olmasının nedeni nedir acaba? Konuyu kirletiyor gibi olacağım ancak formda bir çok kişi o fiyata alınabilecek en iyi fare olduğundan bahsederken sizin bu yorumunuz ilginç geldi. Fareyi insanlar alalı 1 ay olmadığı ve internette uzun kullanım senaryoları sonrasında deneyim paylaşan olmadığı için benimde o fareye içim sinmedi ancak sizin kötü demenizin sebebi nedir?

Kötü olmasının nedeni nedir acaba? Konuyu kirletiyor gibi olacağım ancak formda bir çok kişi o fiyata alınabilecek en iyi fare olduğundan bahsederken sizin bu yorumunuz ilginç geldi. Fareyi insanlar alalı 1 ay olmadığı ve internette uzun kullanım senaryoları sonrasında deneyim paylaşan olmadığı için benimde o fareye içim sinmedi ancak sizin kötü demenizin sebebi nedir?

Özellikle glorious önerimdir.

Kötü bir fare. Kablosuz diye berbat ürünler önermeye gerek yok.
Berbat derkenki gerekçeniz nedir acaba? Bu fiyata 8k mouse bulun o zaman tamam derim. Sensör olarak da kaliteli. Bana göre tek sorunu malzeme kalitesi kötü onun dışında kötü bir yanını görmedim daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı