Büyük el için hangi mouse?

wibonsue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elim biraz büyük SteelSeries Rival 600 almayı düşünüyordum ama kronik sorunları varmış kauçuk yapışkanı falan bende senseiten alayım dedim küçük mü büyük mü bilmiyorum Rival 600'e göre ne kadar küçük sizce veya Rival 710'da alabilirim ama oled ekran falan gereksiz duruyor boşa para gibi sizce hangi SteelSeries mouse önerirsiniz bütçe 600 TL'ye kadar SteelSeries sadece büyük elim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elim biraz büyük SteelSeries Rival 600 almayı düşünüyordum ama kronik sorunları varmış kauçuk yapışkanı falan bende senseiten alayım dedim küçük mü büyük mü bilmiyorum Rival 600'e göre ne kadar küçük sizce veya Rival 710'da alabilirim ama oled ekran falan gereksiz duruyor boşa para gibi sizce hangi SteelSeries mouse önerirsiniz bütçe 600 TL'ye kadar SteelSeries sadece büyük elim.
bana göre 600 tl yerine rival 110u 230 tl ye mouse padiyle beraber bu siteden alabilirsin.

Fareyi nasıl tutuyorsun ve elinin boyutları ne kadar ayrıca maksimum ne kadar bütçeye sahipsin belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Evesert SGM X7 hem düşük bütçeli hemde uzun kullanımlı bir alternatif olur. İstersen Pro olan versiyonunu da alabilirsin.
Everest sgm x9 kullaniyorum mouse ani donuslerde algilayamiyor ayrica hizli cevirince hafif assagi kayiyor sensoru kotu yani

Everest sgm x9 kullaniyorum mouse ani donuslerde algilayamiyor ayrica hizli cevirince hafif assagi kayiyor sensoru kotu yani
Öncesinde hiç bir sıkıntısını görmedim çünkü sensörünü kulak çöpüyle düzenli olarak temizleyince bir sıkıntı yapmıyordu. Ama bu taktiği keşfedip yapmadan önce içindeki pislikten mi bilinmez bilgisayarda ya trojan var diyordum ya da üç harfliler benimle iletişime geçmek için bilgisayar kullanıyor sanıyordum. :D

Linc yiyecegimi biliyorum fanboylar tarafindan ama ben yinede yerli bir FP urun onermek istiyorum. simdi bu marka ne diyenlere az internetten arastirmalarini oneriyorum. Rush Trepan Rm404 12.800 Dpı Rgb Işıklı Makro Oyuncu Gaming Mouse - n11.com

Ya yeter arkadaşlar 90 TL'lik saçma sapan kötü ürünler önermeyin, arkadaşın bütçesi 600 TL.
Herhalde bilmedigim bir mouse onermiyorum. Ayrica arkadasin ihtiyaclarini karsilayacak kalitede buyuk el icin uygun. Bu fiyata gore yuksek DPI sunuyor. Gamebooster - Rampage - Fantech - JamesDonkey - Rush gibi markalarin her urunu iyi olmayabilir ama kronik sorunu olmayan kotu yorum olmayan kullanicilar tarafindan bildigim bir urunu onerme hakkim var. Steelseries disinda oneri istemiyorum diyorsaniz size Rival 3 modelini oneriyorum. SteelSeries Rival 3 62513 Optik 6 Tuş 8500CPI Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com Diger onerebilecegim mouselar : Kingston HyperX Pulsefire Core RGB Oyuncu Mouse HX-MC004B Fiyatı - XPG INFAREX M10 Oyun Mouse ve INFAREX R10 RGB Mousepad Bundle | Trendyol

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı