Büyük el için mouse önerisi

Bütçe
500-1300

MeroXVI

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle ellerim bayağı büyük. VGN F1 Pro mouse kullanıyorum ama galiba bu mouse küçük eller içinmiş. Valorant oynarken harbiden aimimin neden eskisi gibi iyi olmadığını ve rahat hissetmediğimin nedeni yüksek ihtimal mouse boyutu ve elimin uyuşmaması. O yüzden yeni mouse almak istiyorum. VGN F1 Pro'yu satmam kenarda dursun. Kablolu-kablosuz-tutuş şekli ve bütçe önemli değil. Bana büyük el için güzel bir mouse önerin 500 TL bile olabilir. Önceden SteelSeries Prime kullanıyordum o güzel gibiydi sanki ama kırdım onu. Razer DeathAdder güzel diyorlar önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 26ea832c-dbe4-424e-ae0d-c9df780050ba.jpg
    26ea832c-dbe4-424e-ae0d-c9df780050ba.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 42b66b51-86eb-4407-beca-1b29eed2983b.jpg
    42b66b51-86eb-4407-beca-1b29eed2983b.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 70
Razer DeathAdder V2 Pro veya V3 alabilirsin benim de elim büyük uzun bir süre araştırmıştım ve aldım. Rahatlıkla alabilirsin elin büyükse.

Arkadaşlar öncelikle ellerim bayağı büyük. VGN F1 Pro mouse kullanıyorum ama galiba bu mouse küçük eller içinmiş. Valorant oynarken harbiden aimimin neden eskisi gibi iyi olmadığını ve rahat hissetmediğimin nedeni yüksek ihtimal mouse boyutu ve elimin uyuşmaması. O yüzden yeni mouse almak istiyorum. VGN F1 Pro'yu satmam kenarda dursun. Kablolu-kablosuz-tutuş şekli ve bütçe önemli değil. Bana büyük el için güzel bir mouse önerin 500 TL bile olabilir. Önceden SteelSeries Prime kullanıyordum o güzel gibiydi sanki ama kırdım onu. Razer DeathAdder güzel diyorlar önerilerinizi bekliyorum.
Logitech G402 Öneririm ben de kullanıyorum gayet güzel ve memnunum

Logitech G PRO.

Çok güzel mouse.

Eğer uzun süre VGN F1 Pro kullandıysa sıkıntı yaratabilir. Boyut olarak değil, ağırlık olarak.

Bozuk SS Prime var onu deniyorum evet ağırlık hissediliyor VGN F1 Pro'ya göre ama sorun değil VGN F1 Pro hiç elime göre değil rahat tutamıyorum. Çok küçük ve basık olduğu için ellerim kavrayamıyor.

Razer DeathAdder V2 Pro veya V3 alabilirsin

V3 pahalıymış biraz ama v2'nin düz halini 2. el alayım mı sence güvenilir olur mu Sahibinden'de.

Boyut farkı yok denecek kadar az, küçük kalır.

Evet DeathAdder V2 büyük ve güzel duruyor şu anda onu almayı düşünüyorum. Ama hata yapma bu daha güzel dediğiniz bir mouse varsa söyleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı