Büyük mouse pad önerisi

Bütçe
1000TL

ilgaz1

Centipat
Daha fazla  
Mouse ve klavyemi koymak için 2XL veya 3XL mouse pad önerileri. Geniş ve büyük olursa iyi olur.

Amazon.com.tr

Bu mouse padler için yorumunuz nelerdir? Daha uyguna kaliteli önerisi olan mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xrades olani alinabilir, paranin tamamini harcarim dersen ustteki SteelSeries.

Benim onerim:

Sanırım xrades olanı alacağım. Fiyatı hem uygum hem bayağı büyük. Ayrıca 300'den fazla değerlendirme 5 yıldız.

Türkiye'de erişebilir markalar SS ve Glorious. Glorious 3XL beyaz kullanıyorum. Oyun oyna ya da oynama güzel paralara bu kalitesizlik yüzünden Glorious'u önermem. Kasa ve masa beyaz olduğundan almış bulunduk. SS heavy beğendiğim bir model. Standart kalınlıktaki modellerden 2MM daha kalın. Daha iyi kontrol sağlıyor. Sadece dikişsiz olduğundan biraz daha dikkatli kullanman gerek. Koldan oynuyorsan sorun olmaz.

Türkiye'de erişebilir markalar SS ve Glorious. Glorious 3XL beyaz kullanıyorum. Oyun oyna ya da oynama güzel paralara bu kalitesizlik yüzünden Glorious'u önermem. Kasa ve masa beyaz olduğundan almış bulunduk. SS heavy beğendiğim bir model. Standart kalınlıktaki modellerden 2MM daha kalın. Daha iyi kontrol sağlıyor. Sadece dikişsiz olduğundan biraz daha dikkatli kullanman gerek. Koldan oynuyorsan sorun olmaz.
Listem arasında Steelseries'de vardı. 3XL olanını düşünmüştüm ama daha uygun olan xradesi bulunca fikrim değişti gibi birde yorumlarda kötü değil. Tavsiye için sağolun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı