Büyük şehirlerde motor kullanılır mı?

başak213

Centipat
Katılım
8 Mayıs 2021
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Gençler öncelikle selamlar. Ben harley Fatboy almak istiyorum ama Türkiye'de motora pek saygı yok. Sizce Türkiye'de özellikle de büyük şehirlerde motor kullanılır mı?
 
Hocam çok riskli ve tehlikeli. Ben olsam kullanmazdım. Malum trafik olsun, halkımız olsun.
Ancak kendinize dikkat ederseniz, temkinli kullanırsanız neden olmasın?
 
Dikkatli kullandığınız sürece alınır hocam, trafikte karşı taraf değil siz kendinizi kollamalısınız, eğer uyanık biriyseniz karşı taraf harekete geçmeden ne yapacağını tahmin edebiliyorsanız alın.
 
Motor can güvenliği neredeyse ekipmanlar dışarısında yok gibi bir şey Allah korusun ilk kazada çok sıkıntı yaşarsınız hemde büyükşehir daha çok sıkıntı alacaksanızda çok dikkatli sürün.
 
Benim gözlemlediğime göre küçük şehirlerde motorlu taşıtlara daha az saygı var. Büyük şehirler yapısı gereği büyük olduğu için motorlu taşıtlara gösterilen saygı az olarak gözükse de arada benim gibi birkaç tane motorlu taşıtlara saygı gösteren araç sahipleri çıkıyor. Benimde zamanında motora çok hevesim vardı fakat birkaç motor kazasına da şahit olunca bu heves yerini korkuya bıraktı. Bunun dışında ekipmanlarını en iyisinden alıp trafik kurallarına uygun bir biçimde sürersen inşallah bir şey olmaz. Özellikle trafikte araç aralarından ve araçların sağ tarafından geçmeye çalışırken çok dikkatli olmalısın. Bunun yanında da tecrübe de önemlidir.
 
Dikkatli kullansanız kullanmasanız bile her türlü tehlikelidir.
Araçlardakilerin neredeyse çoğunluğu maganda olabiliyor.
Aniden yola atlayanları mı dersin , aynaya bakmadan önüne doğru kıranları mı dersin , sinyal vermeden şerit değiştiren mi dersin var allah var.
Birde şu aralar ülkemizde motor hırsızlığı da artmış bulunmakta.
Ona da dikkat etmeniz gerekiyor.
Trafikte de tam dikkat olmanız gerekiyor.
Bunları göz önünde bulundurarak kullanıp kullanmama tercihi size kalmış birşey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı