Büyük soru yanıt buldu: Galaxy S26 globalde hangi işlemciyi kullanacak?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
samsung-galaxy.webp

Samsung önümüzdeki sene merakla beklenen Galaxy S26 serisini kullanıcıların beğenisine sunacak. Güney Koreli üretici yeni seride geçmişteki gibi çift işlemci stratejisini sürdürmeyi planlıyor. Peki globaldeki Galaxy S26 modellerinde hangi işlemciler kullanılacak?Galaxy S26 serisi globalde hangi işlemciyi kullanacak?Samsung, yakında 2 nm üretim teknolojisine sahip yeni amiral gemisi işlemcisi Exynos 2600’ü kullanıcılara sunacak. Bu yonga seti markanın […]

Devamı: Büyük soru yanıt buldu: Galaxy S26 globalde hangi işlemciyi kullanacak?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ha yani yaptıkları işlemcileri normal yoldan soğutamıyorlar bu yüzden de yeni soğutma teknolojileri deniyorlar. Yani benim gözümde bu şu oluyor: kendileri de Exynos tarafında aman aman iyi olamadıklarının farkında. Bunu yapana kadar madem işlemci tasarımını adamakıllı yapıp daha düzgün ve dengeli bir kernel derleyene kadar Snapdragon modelleri kullansalar ya? Samsung'un 2 seride 1 bu Exynos dayatması neden anlamıyorum. Israrı neden hele hiç anlayamıyorum. Sırf bu yüzden mesela yeni telefon alsam kendi adıma S25 serisinden bir cihaz alır, direkt S26 serisini pas geçerdim. Bakalım bu ısrarlarından ve özellikle Exynos/Snapdragon ayrımından ne zaman vazgeçecekler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı