Eleştirirken, olumsuz yorum yaptığınızda, bunun da eleştiri alabileceğinizi düşünmediniz mi peki?
Amacım kimseyi susturmak değil, olumsuz eleştiri almamak da değil, ama sessiz kalıp bu eleştirinizi onaylamayacağım. Fikrinizi ve eleştiri tonunuzu beğenmediğimi söyleyeceğim elbette.
Çok abartıp nefret konuşması yapan, terbiye limitlerini aşan ve art niyetli davrananlar ayrı bir kategoridir, onlar zaten sadece burada değil her yerde uyarılır.
Uzun uzun tartışıp tekrar sözü uzatmayacağım. Bu kullanıcılara çok fazla baskı oluşturur. Bir iki mesajda fikir paylaştım, konuyu şimdi tekrar ister eleştirin, ister övün sizlere bırakıyorum. Yani dozunda bırakmak istiyorum.
Düzeltme: Yahu cidden bu eleştiri yorumlarında kimse doğru düzgün anlaşılır bir şekilde kategori ve bölümde aynı anda çok fazla sayıda konu belirdiğini söylememiş ve bunun bozuk RSS olabileceğini düşünmemiş. Ekran görüntüsünde filan çizin kırmızıyla gerekiyorsa sorunu.
Ben de tek bir reklam konusuna itiraz var diye savunuyorum, meğer sayfa birden konu dolmuş. Arkadaşlar lütfen açık, net sorun bildirin, şikayetinizi anlayalım, düzeltelim. Olay büyük oranda bir yanlış anlaşılmadan ibaret. Bir diğer konuya bakınca gördüm, kategori listesine değil tekil bildirime baktığım için anlamamışım şikayetin sebebini.