Büyük zam öncesi elini çabuk tutanlara: 50 bin TL altı en iyi laptoplar

Reklam amaçlı indirimler paylaşılacak arkadaşlar, itirazlık bir durum yok burada.

Anlamıyorum yani sorun nedir, girip indirim paylaşımlarınızın altına olumsuz yorum yapmak nereden çıktı? Zam geliyor her gün, indirim var, satış da oluyor.

İnsanlar açıp her yerden fiyat karşılaştırıp alıyor, paylaşıldığı an bakınca büyük kısmında en iyi fiyatları da görüyorum.

Düzeltme: Yahu cidden bu eleştiri yorumlarında kimse doğru düzgün anlaşılır bir şekilde kategori ve bölümde aynı anda çok fazla sayıda konu belirdiğini söylememiş ve bunun bozuk RSS olabileceğini düşünmemiş. Ekran görüntüsünde filan çizin kırmızıyla gerekiyorsa sorunu.

Ben de tek bir reklam konusuna itiraz var diye savunuyorum, meğer sayfa birden konu dolmuş. Arkadaşlar lütfen açık, net sorun bildirin, şikayetinizi anlayalım, düzeltelim. Olay büyük oranda bir yanlış anlaşılmadan ibaret.

Son düzenleme:
Reklam amaçlı indirimler paylaşılacak arkadaşlar, itirazlık bir durum yok burada.

Anlamıyorum yani sorun nedir, girip indirim paylaşımlarınızın altına olumsuz yorum yapmak nereden çıktı? Zam geliyor her gün, indirim var, satış da oluyor.

İnsanlar açıp her yerden fiyat karşılaştırıp alıyor, paylaşıldığı an bakınca büyük kısmında en iyi fiyatları da görüyorum.
Tum indirim kosesi konularini kapliyor, sponsorlu icerik oldugundan oturu gercek indirimlerden daha az yardimci oluyor forum uyelerine. Arada bir atilmasinda sorun gormuyorum ancak aynanda 5-10 konu spamlanmasi yakismiyor foruma.

Listeyi pek beğenmedim ve büyük zam neden gelecek? Onu anlamadım. Yıl sonunda her ürüne zam geliyor. Tek laptoplara zam gelmiyor ki. Açıkçası liste pek olmamış.

Anlamıyorum yani sorun nedir, girip indirim paylaşımlarınızın altına olumsuz yorum yapmak nereden çıktı?

Listede 3 tane düzgün model var diğerleri kötü çünkü, kronik anakart problemi bulunan bir cihazın listede olmasına olumsuz yorum gelmesin de ne gelsin?

Birçok insan, forumların tarafsızlığına güvendiği için bu platformları tercih ediyor. Ayrıca söz konusu ürünleri Technopat'ın sitesinde de önerdiğinizi görüyoruz. Durum böyle olunca siz bu ürünleri tavsiye ederken forum kullanıcılarının farklı şeyler söylemesi insanların kafasında “acaba hangisi doğru söylüyor?” şeklinde bir ikilem yaratıyor. Bu nedenle yapılan paylaşımın doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca, bu sosyal forumun yöneticisi olmanıza rağmen kullanıcıların sizlerin paralı çalışanı olmadığını bilmenize rağmen “gidip indirim paylaşımlarının altına olumsuz yorum yapmak nereden çıktı?” demeniz, forumun nasıl bir çizgide ilerlemesini istediğinizi açık şekilde gösteriyor. Yorum yapılan kısımlar ise zaten kanıtlanmış forumların birçoğunda da sorunlarla karşılaşılmış olan şeyler. İndirim paylaşımlarınızın altında Kuzey Kore'deki yönetimde yaşananlar gibi alkış tutup hypelayalım isterseniz siz de bize cüzi miktarda maaş bağlayın. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız da isterseniz konuyu yorumlara kapatın bu sayede kimse reklamınız hakkında şahsi yorumlarda bulunamaz. Umarım bu tutumumdan dolayı da yaptırıma maruz kalmam.
İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Birçok insan, forumların tarafsızlığına güvendiği için bu platformları tercih ediyor. Ayrıca söz konusu ürünleri Technopat'ın sitesinde de önerdiğinizi görüyoruz. Durum böyle olunca siz bu ürünleri tavsiye ederken forum kullanıcılarının farklı şeyler söylemesi insanların kafasında “acaba hangisi doğru söylüyor?” şeklinde bir ikilem yaratıyor. Bu nedenle yapılan paylaşımın doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca, bu sosyal forumun yöneticisi olmanıza rağmen kullanıcıların sizlerin paralı çalışanı olmadığını bilmenize rağmen “gidip indirim paylaşımlarının altına olumsuz yorum yapmak nereden çıktı?” demeniz, forumun nasıl bir çizgide ilerlemesini istediğinizi açık şekilde gösteriyor. Yorum yapılan kısımlar ise zaten kanıtlanmış forumların birçoğunda da sorunlarla karşılaşılmış olan şeyler. İndirim paylaşımlarınızın altında Kuzey Kore'deki yönetimde yaşananlar gibi alkış tutup hypelayalım isterseniz siz de bize cüzi miktarda maaş bağlayın. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız da isterseniz konuyu yorumlara kapatın bu sayede kimse reklamınız hakkında şahsi yorumlarda bulunamaz. Umarım bu tutumumdan dolayı da yaptırıma maruz kalmam.
İyi Sosyaller.

Düşüncelerimizi paylaşamayacaksak forumlar niye var?

en-iyi-laptoplar.webp

Bellek tedarik krizinin büyümesiyle birlikte RAM, SSD ve ekran kartı maliyetleri dünya genelinde artıyor. Üreticilerin AI odaklı üretime kayması son kullanıcı segmentinde ciddi zamları tetikliyor. 2025'in son haftalarında başlayan bu baskı 2026 boyunca da fiyatlara yansıyacak. Bu nedenle dizüstü bilgisayar almayı planlayanlar için piyasada 50 bin TL altında yer alan en çok satan modelleri bir […]

Devamı: Büyük zam öncesi elini çabuk tutanlara: 50 bin TL altı en iyi laptoplar
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

2. el cihazlara yansır mı?

Eleştirirken, olumsuz yorum yaptığınızda, bunun da eleştiri alabileceğinizi düşünmediniz mi peki?

Amacım kimseyi susturmak değil, olumsuz eleştiri almamak da değil, ama sessiz kalıp bu eleştirinizi onaylamayacağım. Fikrinizi ve eleştiri tonunuzu beğenmediğimi söyleyeceğim elbette.

Çok abartıp nefret konuşması yapan, terbiye limitlerini aşan ve art niyetli davrananlar ayrı bir kategoridir, onlar zaten sadece burada değil her yerde uyarılır.

Uzun uzun tartışıp tekrar sözü uzatmayacağım. Bu kullanıcılara çok fazla baskı oluşturur. Bir iki mesajda fikir paylaştım, konuyu şimdi tekrar ister eleştirin, ister övün sizlere bırakıyorum. Yani dozunda bırakmak istiyorum.

Düzeltme: Yahu cidden bu eleştiri yorumlarında kimse doğru düzgün anlaşılır bir şekilde kategori ve bölümde aynı anda çok fazla sayıda konu belirdiğini söylememiş ve bunun bozuk RSS olabileceğini düşünmemiş. Ekran görüntüsünde filan çizin kırmızıyla gerekiyorsa sorunu.

Ben de tek bir reklam konusuna itiraz var diye savunuyorum, meğer sayfa birden konu dolmuş. Arkadaşlar lütfen açık, net sorun bildirin, şikayetinizi anlayalım, düzeltelim. Olay büyük oranda bir yanlış anlaşılmadan ibaret. Bir diğer konuya bakınca gördüm, kategori listesine değil tekil bildirime baktığım için anlamamışım şikayetin sebebini.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı