Büyüme plakları açık mı?

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 5 ay sonra 18 olacağım.
Boyum 1.78
Büyüme plakları açık mı? Açıksa daha ne kadar böyle kalır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241018_232646_Chrome.jpg
    Screenshot_20241018_232646_Chrome.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 297
Merhaba 5 ay sonra 18 olacağım.
Boyum 1.78
Büyüme plakları açık mı? Açıksa daha ne kadar böyle kalır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Röntgen çektirmek vücut için zararlıdır. Söz konusu sağlık olmadığı sürece röntgen çektirmeyin.

Röntgen çektirmek vücut için zararlıdır. Söz konusu sağlık olmadığı sürece röntgen çektirmeyin.

Röntgen, vücuda düşük düzeyde radyasyon yayarak doktorlara sağlık durumunu netleştirmede yardımcı olur. Röntgen çekilmediğinde bazı sağlık sorunlarının teşhisi zorlaşabilir, bu yüzden doktorlar gerektiğinde röntgen çektirilmesini önerir hocam.

Röntgen, vücuda düşük düzeyde radyasyon yayarak doktorlara sağlık durumunu netleştirmede yardımcı olur. Röntgen çekilmediğinde bazı sağlık sorunlarının teşhisi zorlaşabilir, bu yüzden doktorlar gerektiğinde röntgen çektirilmesini önerir hocam.
Evet, ama arkadaş bunu doktor önerdiği için değil, boyu konusunda güvensizlik yaşadığı için yaptırıyor.

Gerekmedikçe röntgen çektirmemek daha iyi ama ben bugün büyüme plaklari için gitmiştim ve daha önce bileğimi sakatladığımı kendi kendine iyileştiğini öğrendim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı