Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 10 Şubat 2021 #51 faux dedi: Yazılım mühendisi olup iş bulma sıkıntısı çekmişse çok sorunlu kişilere danışmışsın. Genişletmek için tıkla... Danıştığım kişilerin yarısı rehberlik okumuş. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum.
faux dedi: Yazılım mühendisi olup iş bulma sıkıntısı çekmişse çok sorunlu kişilere danışmışsın. Genişletmek için tıkla... Danıştığım kişilerin yarısı rehberlik okumuş. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Şubat 2021 #52 Lynoxthismisha dedi: Yazılım mühendisi olmak istiyorum da burada okusam ne faydası olacak iş bulamayacağım. (yani benim danıştığım kişiler öyle söylüyor). bunun yüzünden hayalimden vazgeçmek zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Sana bunu kim söylediyse onunla iletişimini kes ve ondan bir daha tavsiye alma. Aşırı beceriksiz olmadığın sürece yazılımcı olup iş bulamam imkanın yok. Kendi oyununu/programını geliştirip de para kazanabilirsin.
Lynoxthismisha dedi: Yazılım mühendisi olmak istiyorum da burada okusam ne faydası olacak iş bulamayacağım. (yani benim danıştığım kişiler öyle söylüyor). bunun yüzünden hayalimden vazgeçmek zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Sana bunu kim söylediyse onunla iletişimini kes ve ondan bir daha tavsiye alma. Aşırı beceriksiz olmadığın sürece yazılımcı olup iş bulamam imkanın yok. Kendi oyununu/programını geliştirip de para kazanabilirsin.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 10 Şubat 2021 #53 ABD başkanı da olabilirim
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 10 Şubat 2021 #54 hadwiger dedi: Sana bunu kim söylediyse onunla iletişimini kes ve ondan bir daha tavsiye alma. Aşırı beceriksiz olmadığın sürece yazılımcı olup iş bulamam imkanın yok. Kendi oyununu/programını geliştirip de para kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Komik.
hadwiger dedi: Sana bunu kim söylediyse onunla iletişimini kes ve ondan bir daha tavsiye alma. Aşırı beceriksiz olmadığın sürece yazılımcı olup iş bulamam imkanın yok. Kendi oyununu/programını geliştirip de para kazanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Komik.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 10 Şubat 2021 #55 Red Alert 2ci Adam dedi: Allah kurtarmış hocam doktorluk benim için rezilliğin kendisidir. Genişletmek için tıkla... Pandemi döneminde zordur doktor olmak. Ama normal zamanlarda baya havalı.
Red Alert 2ci Adam dedi: Allah kurtarmış hocam doktorluk benim için rezilliğin kendisidir. Genişletmek için tıkla... Pandemi döneminde zordur doktor olmak. Ama normal zamanlarda baya havalı.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 10 Şubat 2021 #56 Lynoxthismisha dedi: Danıştığım kişilerin yarısı rehberlik okumuş. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisiyim, ummayacağın kadar iş ilanı mevcut. Hayallerini bu kadar kolay bırakma. İşini iyi yaparsan iş hep var.
Lynoxthismisha dedi: Danıştığım kişilerin yarısı rehberlik okumuş. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisiyim, ummayacağın kadar iş ilanı mevcut. Hayallerini bu kadar kolay bırakma. İşini iyi yaparsan iş hep var.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Şubat 2021 #57 Red Alert 2ci Adam dedi: Komik. Genişletmek için tıkla... "Komik." deyip geçince benim gözümde siz de cahil oluyorsunuz.
Red Alert 2ci Adam dedi: Komik. Genişletmek için tıkla... "Komik." deyip geçince benim gözümde siz de cahil oluyorsunuz.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 10 Şubat 2021 #58 Futbolcu.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 10 Şubat 2021 #59 Tüpçü (!). Aklımda bilgisayar mühendisliği var, ancak uzaya falan çok ilgim var belki yurt dışında gidip araştırabilirim.
Tüpçü (!). Aklımda bilgisayar mühendisliği var, ancak uzaya falan çok ilgim var belki yurt dışında gidip araştırabilirim.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #60 Bilgisayar mühendisliği ya da elektrik elektronik.