Buff 1680 nasıldır?

Meervermogen

Hectopat
Daha fazla  
Buff 1680 marka toplama PC satın aldım. Anakart A320, değiştirmedim ama R5 3600 ve 16 GB RAM upgradeledim, işlemciye zaten overclock yapacağımı düşünmüyorum. Sizce iyi mi, bir sorun çıkarır mı?

Buff 1680 marka toplama PC satın aldım. Anakart A320, değiştirmedim ama R5 3600 ve 16 GB RAM upgradeledim, işlemciye zaten overclock yapacağımı düşünmüyorum. Sizce iyi mi, bir sorun çıkarır mı?
Anakart, İşlemci için fazla giriş seviyesi olmuş. Keşke B450 alsaydınız. Ekran Kartı ise kronik sorunlu, fazla ısınıyor. Ekstra olarak sistemde bulunan kasanın hava sirkülasyonunun çok iyi olmadığını düşünüyorum. Ekran kartı ile sorun yaşama olasılığınız yüksek. Aynı şekilde Gamepower PSU'da önermiyoruz. Genel olarak Gamepower, Frisby gibi Çin işi markalar ileride fazla baş ağrıtıyor. SSD hakkında yorum yapamayacağım, markayı tam olarak bilmiyorum. Ancak bilindik marka tercih etmek daha sağlıklı olurdu.

Sistemin aynısını Spec Delta ile kullanıyorum, memnunum. Apacer markasına da güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun.

+80 Bronz ibaresine kanmayın derim. Plug Load Solutions tarafından test edilmemiş, kendileri test etmişlerdir büyük ihtimal veya gerçek anlamda süs olsun diye koymuşlardır. PSU hakkında detaylı bilgiler yok. Ne tarz koruma sağlayıp sağlamadığını bilemiyorum. Bi' ihtimal zarar verebilir diyebilirim bu durumda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı