Buff ekran koruyucu alınır mı?

• Konuyu başlatan ZyL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 917
Ürün kalitesinden supheniz olmasin cok guzel bir ürün ama fiyat çok da uygun degil bence.

Hocam 2 tane koruyucu geliyor ama içinden tek değil bence uygun

Ürün kalitesinden supheniz olmasin cok guzel urunler ama fiyat çok da uygun degil bence.

Hocam S24 ulramı yeni aldım S24 ultraya ekran koruyucu önermiyor bazıları yansıma önleyici oldugu için bozuyormuş o özelliği o yüzden çok arada kaldım alsam mı almasam mı diye ama sanırım alacağım ekranın kırılmasından iyidir

Hocam 2 tane koruyucu geliyor ama içinden tek değil bence uygun

Hocam S24 ulramı yeni aldım S24 ultraya ekran koruyucu önermiyor bazıları yansıma önleyici oldugu için bozuyormuş o özelliği o yüzden çok arada kaldım alsam mı almasam mı diye ama sanırım alacağım ekranın kırılmasından iyidir
O kadar para verip telefon aliyorsun hic gerek yok riske. Tak koruyucu bi zahmet :)

Ekranı kırılırsa 20 bin TL civarı ödemek zorunda kalabilirsiniz. Seçim sizin
o yüzden alıyorum hocam :) öneriniz nedir buff alınır mı bir de benim telefonum da bir sorun yaratır mı ekranın da kalem parmak izi vs https://www.hepsiburada.com/vendas-...uzey-sio-kapak-p-HBCV00006K9MQA?magaza=VENDAS kılıf olarak da bunu düşünüyorum avantaj paketin de kılıf oldugunu biliyorum ama şarj özelliği yok ve paket oldugu için ucuza geliyor kılıf yedek de durması için

o yüzden alıyorum hocam :) öneriniz nedir buff alınır mı bir de benim telefonum da bir sorun yaratır mı ekranın da kalem parmak izi vs https://www.hepsiburada.com/vendas-...uzey-sio-kapak-p-HBCV00006K9MQA?magaza=VENDAS kılıf olarak da bunu düşünüyorum avantaj paketin de kılıf oldugunu biliyorum ama şarj özelliği yok ve paket oldugu için ucuza geliyor kılıf yedek de durması için
Hocam buff markasını bilmiyorum ama bende s23 ultra var. Bir telefoncuda 350 liraya taktirdim. Kalemi etkilemiyor aynı çalışıyor, parmak izinde sanki çok ufak bir etkisi oldu ama aşırı değil kaygılanacak bi sey yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı