Buff Luck 650 RP alınmıyor

emin.ayktt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar buff kullanıyorum ben. 1538 coin biriktirdim ama RP alamıyorum, kaldırmışlar. Bu resimdeki luck 650 RP-1:20 chance nedir? Bilen var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2022-06-14_211112347.png
    resim_2022-06-14_211112347.png
    312,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım ondan normalde bir şey alınca mail e kodun geliyorya eğer şanslı isen aldığında sana kod gelir ama gelmez ise şansın yok falan diyor birdaki sefere diyor yani bilidiğin şans oyunu sana çıkarsa veriyorlar sana çıkmassa boşa gidiyor puanın.

Ben aldım ondan normalde bir şey alınca mail e kodun geliyorya eğer şanslı isen aldığında sana kod gelir ama gelmez ise şansın yok falan diyor birdaki sefere diyor yani bilidiğin şans oyunu sana çıkarsa veriyorlar sana çıkmassa boşa gidiyor puanın.
Peki sana geldi mi kod? Ben de almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum pek. 1 ay önce felan 1900 coin verip 1350 rp alabiliyorduk şimdi kaldırmışlar. Hatta onun yerine 1500 coine 175 vp teklifi gelmiş ama 175 vp aşırı az. Saçma.

Yok almadım sana tavsiyem buff kullanma artık çünkü 175 VP insanlar ne yapsın kaç tane 175 VP alman gerek bp için eskiden VPler çoktu buff da güncelleme ile kötü yaptılar ABD yaşasaydın Amazon kart falan alırdında ama TR desin sadece VP alabiliyorsun bir de Razer parası var oda 5 TL çok saçma değmez yani Premium alacaktım bu durumu analiz ettim eskiden skin alınırdı şimdi almak aşırı zor Premium parası yerine git direk Pass al daha iyi

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı