Bufferbloat ping değerlerini düşürme

Efe1674

Hectopat
Yer
Antalya
GeForce NOW satın alacağım.(denedim önceden)ama bu ping değerlerini düşürmem lazım. LoL oynayacağım veya Apex falan, yardımcı olur musunuz?

Modem:
VMG3312-B10b ZyXEL

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değerleriniz gayet güzel modem arayüzünden QoS açın a seviyesine yükselir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C Seviye sizce iyi mi bence değil

Ekran Alıntısı.PNG

Bu da yönlendirici olmadan direk modeme bağlandığım zamanki değerler

C seviye sizce iyi mi bence değil.

Eki Görüntüle 1716079

Bu da yönlendirici olmadan direk modeme bağlandığım zamanki değerler.

Hocam benim kendi internetim 50megabite 3 upload QoS öncesi test F çıkıyordu QoS sayesinde D ye yükseldi sizinkisi gayet iyi bir değer QoS ile a seviyesine çıkıcağını düşünüyorum QoS üzerinden paket verirken değerleri maksimum orana göre bir tık düşük verinki paketler tıkanmasın.

mesela benim modemim maksimum 2830pakede kadar veriyor benim ayarladığım değer 2799

Hocam benim kendi internetim 50megabite 3 upload QoS öncesi test F çıkıyordu QoS sayesinde D ye yükseldi sizinkisi gayet iyi bir değer QoS ile a seviyesine çıkıcağını düşünüyorum QoS üzerinden paket verirken değerleri maksimum orana göre bir tık düşük verinki paketler tıkanmasın.
Bu boşluklara benim internetime göre
Ekran Alıntısı.PNG
hangi Qos değerlerini girmeliyim

Ekran Alıntısı.PNG

Yeni sonuçlar böyle. Ama hala düşük gecikmeli oyun oynayacağımı düşünmüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Bu da yönlendiriciye bağlı hali. Sizce GeForce NOW'da beni üzermi.

Ekran Alıntısı.PNG

Birkaç ayardan sonra a+ yaptık.

Son düzenleme:
GeForce NOW zaten video üzerinden oynatma kafasında olduğu için siz zaten oyun oynamayacaksınız internet ile yani sorun yaratmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı