Ali karabulut553554 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Herkese merhaba, Bufferbloat testi yaptım ve download sonucum berbat, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.432 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Ali karabulut553554 dedi: Herkese merhaba, Bufferbloat testi yaptım ve download sonucum berbat, ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2275153 Genişletmek için tıkla... OpenWRT destekli bir router alman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Ali karabulut553554 dedi: Herkese merhaba, Bufferbloat testi yaptım ve download sonucum berbat, ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2275153 Genişletmek için tıkla... OpenWRT destekli bir router alman gerekiyor.
KS KS Ali karabulut553554 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 normalbiradam456 dedi: OpenWRT destekli bir router alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... böyle yaparsam modem de sorun olur mu Artı 0 Eksi
normalbiradam456 dedi: OpenWRT destekli bir router alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... böyle yaparsam modem de sorun olur mu
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 6 Ağustos 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SQM ayarı olması lazım çoğu modemde yok sanırım.Bu video rehber olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SQM ayarı olması lazım çoğu modemde yok sanırım.Bu video rehber olabilir.
KS KS Ali karabulut553554 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 burakbas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SQM ayarı olması lazım çoğu modemde yok sanırım.Bu video rehber olabilir. Genişletmek için tıkla... benim attığım ssdeki ayarları değiştirdim modemin brick olması söz konusu mu peki Artı 0 Eksi
burakbas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SQM ayarı olması lazım çoğu modemde yok sanırım.Bu video rehber olabilir. Genişletmek için tıkla... benim attığım ssdeki ayarları değiştirdim modemin brick olması söz konusu mu peki
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 6 Ağustos 2024 #6 Ali karabulut553554 dedi: Benim attığım ssdeki ayarları değiştirdim modemin brick olması söz konusu mu peki Genişletmek için tıkla... Eğer öyle bir ihtimal olsaydı ayarı oraya koymazlardı diye düşünüyorum. Ama doğrusu videodaki gibi. Benim modemde de bu ayar yok küçük bir router alınabilir. Artı 0 Eksi
Ali karabulut553554 dedi: Benim attığım ssdeki ayarları değiştirdim modemin brick olması söz konusu mu peki Genişletmek için tıkla... Eğer öyle bir ihtimal olsaydı ayarı oraya koymazlardı diye düşünüyorum. Ama doğrusu videodaki gibi. Benim modemde de bu ayar yok küçük bir router alınabilir.