Bufferbloat sorunu için router önerisi

Merhabalar, bufferbloat sorunum için router arıyorum. Google gemini’nin bana önerdiği resimdeki router alınır mı? Dediğine göre IntelliQoS ve CAKE algoritmaları hazır geliyormuş sadece kabloya takıp kullanıyormuşsun. Sizce alınır mı yoksa başka öneriniz var mı? Yapay zekaya güvenip para bağlamak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_7528.jpeg
    IMG_7528.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba, Bufferbloat sorunum için router arıyorum. Google Gemini'nin bana önerdiği resimdeki router alınır mı? Dediğine göre IntelliQoS ve cake algoritmaları hazır geliyormuş sadece kabloya takıp kullanıyormuşsun. Sizce alınır mı? Yoksa başka öneriniz var mı? Yapay zekaya güvenip para bağlamak istemiyorum.

İnternetin kaç Mbit?

100 download 20 upload.

Xiaomi AX3000t alabilirsin 200 Mbit'e kadar Bufferbloat sorununu rahat çözer ama onun üstünde mini PC router alman gerekir eğer hızını yükseltmek gibi bir planın varsa direk mini PC router al.

Xiaomi AX3000t alabilirsin 200 Mbit'e kadar Bufferbloat sorununu rahat çözer ama onun üstünde mini PC router alman gerekir eğer hızını yükseltmek gibi bir planın varsa direk mini PC router al.
Bu router’da Openwrt yazılımını kendimiz mi kuruyoruz yoksa hazır mı geliyor?

Bu Router'da OpenWrt yazılımını kendimiz mi kuruyoruz yoksa hazır mı geliyor?

Normalde hazır geliyor ama bu cihaz ucuz olduğu için hafızası olmayabilir SD Card'ya da SSD takarak hafızasını büyütüp OpenWrt'yi uygulama mağazasından kurabiliyormuşsun App kurar gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı