Bufferbloat test sonuçlarınız nedir?

MoonWalker

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi test sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz? Benim test sonuçlarım resimdeki gibidir. İnternetim Superonline 100/20 fiber paketini kullanıyorum. Bu arada download ve uploadın sıfır olmasının sebebi Asus modemde QoS ayarı yaptığım için böyle fakat resimde de görüldüğü üzere unloaded hep yüksek ve düşük oyun gecikmesi var. Sizin de böyle mi merak ediyorum.

Ekran Görüntüsü (262).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi test sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz? Benim test sonuçlarım resimdeki gibidir. İnternetim Superonline 100/20 fiber paketini kullanıyorum. Bu arada download ve uploadın sıfır olmasının sebebi ASUS modemde QoS ayarı yaptığım için böyle fakat resimde de görüldüğü üzere unloaded hep yüksek ve düşük oyun gecikmesi var. Sizin de böyle mi merak ediyorum.

Eki Görüntüle 2059989

Hocam modem marka/model nedir? Ekstra bir ayar değiştirdiniz mi bilgi verir misiniz?
Sağlayıcınız Turkcell, altyapınız da mı Turkcell?
Bufferbloat sorunu yaşıyorum. Yakında Telekom'un santrali basacağım az kaldı.
Sonuçlarınız benden kat kat daha iyi.

1703160228169.png

Bende konu açtım benimkiler böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-21 145707.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-21 145707.png
    390,4 KB · Görüntüleme: 181
  • Ekran görüntüsü 2023-12-21 144929.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-21 144929.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 198
Hocam modem marka/model nedir? Ekstra bir ayar değiştirdiniz mi bilgi verir misiniz?
Sağlayıcınız Turkcell, altyapınız da mı Turkcell?
Bufferbloat sorunu yaşıyorum. Yakında Telekom'un santrali basacağım az kaldı.
Sonuçlarınız benden kat kat daha iyi.
Modemim Asus DSL-AX82U. Bufferbloat testini şu videoya bakarak yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende konu açtım benimkiler böyle.
Televizyonda Netflix açık, sonuçlar böyle geldi. Macbook kablosuz Wi-Fi6 ile bağlı.

Eki Görüntüle 2060022
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

İş yeri deyince hatırlattın, yarın 1000, 1000'lik hatta bağlanınca bir test daha yapayım. ^^
Aslında bu hatta 1000/1000 ama 180'den fazla sunucu tek bir internette çalıştığından ve bu test de Wi-Fi üzerinden olduğundan birazcık düşük geldi sonuçlar.

Tam olarak hangi firmadan sağladıklarını bilmiyorum. Ayrıca ev interneti değil bu, kurumsal ofis interneti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı