Başlıkta da belirttiğim gibi test sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz? Benim test sonuçlarım resimdeki gibidir. İnternetim Superonline 100/20 fiber paketini kullanıyorum. Bu arada download ve uploadın sıfır olmasının sebebi Asus modemde QoS ayarı yaptığım için böyle fakat resimde de görüldüğü üzere unloaded hep yüksek ve düşük oyun gecikmesi var. Sizin de böyle mi merak ediyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi test sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz? Benim test sonuçlarım resimdeki gibidir. İnternetim Superonline 100/20 fiber paketini kullanıyorum. Bu arada download ve uploadın sıfır olmasının sebebi ASUS modemde QoS ayarı yaptığım için böyle fakat resimde de görüldüğü üzere unloaded hep yüksek ve düşük oyun gecikmesi var. Sizin de böyle mi merak ediyorum.
Hocam modem marka/model nedir? Ekstra bir ayar değiştirdiniz mi bilgi verir misiniz?
Sağlayıcınız Turkcell, altyapınız da mı Turkcell?
Bufferbloat sorunu yaşıyorum. Yakında Telekom'un santrali basacağım az kaldı.
Sonuçlarınız benden kat kat daha iyi.
Hocam modem marka/model nedir? Ekstra bir ayar değiştirdiniz mi bilgi verir misiniz?
Sağlayıcınız Turkcell, altyapınız da mı Turkcell?
Bufferbloat sorunu yaşıyorum. Yakında Telekom'un santrali basacağım az kaldı.
Sonuçlarınız benden kat kat daha iyi.
Aslında bu hatta 1000/1000 ama 180'den fazla sunucu tek bir internette çalıştığından ve bu test de Wi-Fi üzerinden olduğundan birazcık düşük geldi sonuçlar.