- Makaleler
- 2
İnternet boşken ve kablolu fiber bağlantıda bu sonucu aldım. Fiberi daha yeni çektim router Telekom'dan verilen. Sorun nerede sizce?
Router modeli ne sizin?QoS ayarlarından çözmüştüm ben hızlarla oynayarak, paket hızına yakın hızlardan başlayarak belli bir hıza sabitlemiştim, A+ kadar düzelttim.
Telekomun verdiğiydi benimki de şu an farklı sağlayıcıdayım.Router modeli ne sizin?
Sağlayıcı hangisi? Birde tam modeli hangisi sizin?Telekomun verdiğiydi benimki de şu an farklı sağlayıcıdayım.
Değiştirdim dostum şu an Vodofone bağlı taşındığımda iptal edip teslim ettim Turk Telekom modemi, fazla zor değil biraz arayüzü karıştır bulursun, yoksa zaten model desteklemiyordur.Sağlayıcı hangisi? Birde tam modeli hangisi sizin?
Anladım galiba bende değiştireceğim sağ ol.Değiştirdim dostum şu an Vodofone bağlı taşındığımda iptal edip teslim ettim Turk Telekom modemi, fazla zor değil biraz arayüzü karıştır bulursun, yoksa zaten model desteklemiyordur.
Önce dediğim ayarları kontrol et, routerdan olma boş yere.Anladım galiba bende değiştireceğim sağ ol.
Vestel router verdiler çalıştığına dua etmem lazımÖnce dediğim ayarları kontrol et, routerdan olma boş yere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.