Bufferbloat yapmayacak modem önerisi

LTCeruni

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Superonline denen firmanın verdiği saçma sapan modem dehşet Bufferbloat sorunu yaratiyor. Oyunlarda fazlasıyla sorun yaşıyorum. Orta halli bir bütçe ile bir modem alacağım, tavsiyeleriniz nelerdir? (fiber kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline fiberde başka modem kullanmama izin vermiyormuş. Bende mecburen kendilerinden kullandıkları diğer marka modemi istedim bakalım ne olacak.
Hocam aynı dertten muzdaribiz. Bende değişim isteyeceğim ama onlar istediğimiz modeli vermiyolarmış onlar seçiyorlarmış. Siz naptınız bu konuda?

Hocam aynı dertten muzdaribiz. Bende değişim isteyeceğim ama onlar istediğimiz modeli vermiyolarmış onlar seçiyorlarmış. Siz ne yaptınız bu konuda?

Geldiler bugün ab bir tane işten anlayan eleman olmaz mı ya koskoca şirkette kafayı yedirttiler bana adamlar Bufferbloat'ın ne olduğunu bilmiyor geldi hız testi yaptı gitti. Modem değişimi istediğimi belirttim değişim olsa bile 2. el aynı modemden getireceklerini söylediler. Kendi ellerinde zaten 2 marka modem var, ancak nakil durumunda yeni modem verebildiklerini söylediler bununda 600 700 TL ücreti olacağını söylediler. Bir de Ethernet kabloma laf etti gelen teknik eleman, ugreeen CAT7 kablo kullanıyorum TR'de zaten CAT8 kablo stoğu yok trdeki şu an alınabilecek en iyi kablo adam kablon yetersizdir dedi. İşin sonunda taahhüdüm bittiği gibi farklı firmaya geçeceğim. Sorunu çözemedikleri yetmiyormuş gibi bir de ben çözmek istediğimde önüme taş koyuyorlar bizim modemimizi kullanacaksın diye. Amatörce yönetilen bir teknik ekibi var Superonline'ın.

Geldiler bugün ab bir tane işten anlayan eleman olmaz mı ya koskoca şirkette kafayı yedirttiler bana adamlar Bufferbloat'ın ne olduğunu bilmiyor geldi hız testi yaptı gitti. Modem değişimi istediğimi belirttim değişim olsa bile 2. el aynı modemden getireceklerini söylediler. Kendi ellerinde zaten 2 marka modem var, ancak nakil durumunda yeni modem verebildiklerini söylediler bununda 600 700 TL ücreti olacağını söylediler. Bir de Ethernet kabloma laf etti gelen teknik eleman, ugreeen CAT7 kablo kullanıyorum TR'de zaten CAT8 kablo stoğu yok trdeki şu an alınabilecek en iyi kablo adam kablon yetersizdir dedi. İşin sonunda taahhüdüm bittiği gibi farklı firmaya geçeceğim. Sorunu çözemedikleri yetmiyormuş gibi bir de ben çözmek istediğimde önüme taş koyuyorlar bizim modemimizi kullanacaksın diye. Amatörce yönetilen bir teknik ekibi var Superonline'ın.
Hocam ben keneetic siparişi vericem bunların modemini alma. Bende çok servis çağırdım malesef standart prosedür uygulayıp gidiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı