"Bugcode USB driver" Mavi Ekran Hatası

weskompes

Hectopat
Daha fazla  
Bugcode USB driver Windows 10 hatası. Böyle bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım sebebi ne olabilir?

Teşekkürler bir de 20H2 güncellemesi donma ve kitlenmeler oluşturuyor diyorlar. Bende zaten donma ve kitlenmeler bolca mevcut. Günlleme yapsam mı beklesem mi?

@24099 hocanın yorumuna göre bakalım o zaman.
Bir mavi ekran hatası daha aldım onu da ekliyorum.Özellikle oyuna girdikten 5 6 dakika sonra mavi ekran veriyor.
@24099 hocam yorumun var mı?

Son düzenleme:
BIOS güncel değil güncelleyin.

DDU rehberine göre GPU sürücünüzü kaldırıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Steam ve Epic Games yazılımlarının güncelliğini kontrol edin.

Anakart işlemci kombinasyonunu zamnında tavsiye etmiyordum hala etmiyorum.

Anakartimla islemcim uyumlu degilmi yani?
BIOS güncel değil güncelleyin.

DDU rehberine göre GPU sürücünüzü kaldırıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin. Steam ve Epic Games yazılımlarının güncelliğini kontrol edin.

Anakart işlemci kombinasyonunu zamnında tavsiye etmiyordum hala etmiyorum.

Hocam BIOS'u nasıl güncelleyeceğim?

Son düzenleme:
Anakartimla islemcim uyumlu degilmi yani?
Evet. Zamanında tavsiye etmiyordum artık geçti zaten eski teknoloji sayılır değişme vakti geliyor zaten.
Hocam BIOS'u nasıl güncelleyeceğim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı