Çözüldü BUGCODE_USB_DRIVER mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lospartizan

Kilopat
Öncelikle merhaba. Bilgisayarın güç tuşuna basıp başlattığımda 10 - 20 - 30 saniye aralıklarla kapanıyor. Bazen şifremi giriyorum ve masaüstü ekranı geldiği zaman kapanıyor, bazen masaüstü ekranını bile göremeden kapanıyor. Bazen de açılıp uzun süre kapanmadığı oluyor. Şu an da açılıp uzun süre kapanmadığı anlardan birisi. Arada sırada da mavi ekran hatası alıyorum. Bir diğer sorun da bilgisayarın kasasını birazcık sallayınca bilgisayar kapanıyor.

Aldığım mavi ekran hataları.
1 - ) BUGCODE_USB_DRIVER.
2 - ) UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP.
3 - ) SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED.

Bilgisayarım.

• Anakart: GA-H61M-S2-b3.
• RAM: Samsung 4 GB 1333MHz DDR3.
• Işlemci: Intel® Core™ i5-3570 3.80 GHz.
• Ekran kartı: ASUS AREZ Phoenix Radeon RX 550 2 GB GDDR5 128 Bit.
• Harddisk: Western digital 700GB.
• SSD: Crucial BX500 240GB.
• Power: Power Boost BST-ATX300R 300W.

Minidump dosyası oluşması için mavi ekran aldıktan sonra %100 olmasını bekleyin. Cclenar varsa kaldırın. Eğer tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyanı paylaş.

Tek önerim şu anlık "sfc /scannow" komutunu uygulaman.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

%0'da uzun süre takılı kaldığı için beklemeden kapatıyordum. Bir dahaki sefere %100 olmasını bekleyip paylaşırım. Dediğiniz "sfc /scannow" komutunu yazdım. Sorunlar bulundu ve onarıldı gibi bir şey yazdı.
Daha yeni INTERPUT_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası aldım. Yokmu bunların bir çözümü? :(

Son düzenleme:
Vardır illa bir çözümü ama minidump dosyası olmadan çok zor oluyor benim için.
Lütfen yani aldığınız mavi ekranının minidump dosyasını paylaşın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı