Adam sonuna kadar haklı. Miting olunca ulaşım araçları ücretsiz, 1 Mayıs'ta niye ücretli yapıyorlar?
Adam orada herkesin hakkını savunuyor. Neden susmuşlar anlamadım.
"Her yıl olduğu gibi 1 Mayıs günü işçiler çalışacak. Lakin, Moskova'nın gayri meşru çocukları meydanlarda olacak."
Hüseyin Nihal ATSIZ
Şoföre de bir şey diyemezsin ki. Adam kendisi de diyor emir kuluyum diye. Bu olay şoförü aşacağı için ben 2 tarafta kendince haklı diyorum.
Ben şoförden çok işçinin savunduğu düşünceyi, refah içerisinde yaşama isteğini anlamlı ve doğru buluyorum. Mevzu yine yönetenlere gelecek anlayacağınız, haksız olan veya haksız kazanç elde eden birileri varsa da kendilerinden başkaları değildir.
Düşüncesi doğru olabilir ama yöntemi yanlış.
Böyle bir protestoyu bir halk otobüsünde değil, yetkili makamlarda yapmaları gerekiyor.
@Neşeli Enginar Eğer tüm yolcular birlik olup belediyeye gitselerdi haklı olurlardı. Bürokrasidir bu sonuçta. Senin üstün senden bir şey talep ediyorsa bunu yapmak zorundasın. Şoför babasının hayrına almıyor ki zaten bu parayı, kim bilir garibana kaçta kaçı gidiyor.
Bu arada 1 Mayıs'ı da sadece sol görüşle bütünlemek niye? 1 Mayıs genel bir gündür, herkesin hakkı vardır.
Estağfurullah abi, senin için söylemedim. Dediğinde haklısın, o da farklı çıkmaza gidiyor. Bazı şeylerin düzelmesi lazım ama bunlar kavga ile tartışma ile olmaz. En azından otobüs şoförü ile kavga ederek olmazVallahi ben asla sol görüsle bütünlemedim bu eylemi
Bu arada tüm yolcularla birlik olunup belediyeye gitseler idi, izinsiz eylem gerekcesi ile suc islemis olacaklardi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.