Bugün 5 Ekim 2021 ve Windows 11 yeni çıktı

Windows 11 tam bir bug cenneti. Beta yapısından beri kullanıyorum ama Beta yapısından beri kayda değer bir hata düzeltmesi yapılmadı. Hala Beta gibi hissettiriyor.
22000.194 yapısında hala gizli simgeler tepsisinde sivri köşe hatası var. Arada sırada Explorer da çöküyor. Şu anda Insider yapılarını takip ediyorum, en son 22471 yapısı yayınlanmış. Bu yapıda sivri köşe hatasını düzeltmişler. Ama o yapıda da Timebomb var ve sağ altta "Değerlendirme kopyası" yazıyor.
O yüzden şimdilik devam ediyorum.

5 Ekim 2021'deymiş gibi konuşuyorum. Şu anda 22623.1095 yapısını kullanıyorum.

Windows 10 son yapısı olan 21390.2025 sürümü kullandım o bile daha stabildi ancak onda timebomb vardı Windows 10'dan devam olarak laptop kullanicisi olduğum için 22000.100 yapısında şarj %100 olduğunda Explorer çöküyor Windows 11 kullanılmaz geçmeyin 3.Vista faciası geliyor hazır olun.

Şu anda 22000.1335 kullanıyorum çoğu hata düzeltildi. @AJFA @yusuf6554

Hocam benim size bir sorum var, sizce günlük ama deneyimli bir Windows kullanıcısı (yani ben) insider kullanabilir mi? Sürüm önizleme kullanmak istiyorum yeni gelecek bazı özellikleri denemek için. (Şuan ciddi konuşuyorum konuyla alakasız).

Kullanabilirsiniz.

Sürüm onizleme kanalı fazla sorun çıkarmıyor.
Hatta beta bile öneririm benim sistem özelliklerim kötü olduğu için beta kanala geçemiyorum ekran kartı sorunu yapıyor.
O yüzden 21h2ye geçtim. 3 aydır kullanıyorum 22H2'den geriye dönmüştüm şu anlık problemim yok olmasını istemem.

Ancak üst düzey bilgisayarım ve internetim 1000 Mbps olsa olsa dev yapisi kullanırdım.

Benim ekran kartı da süper iyi değil yani AMD Radeon R4 kullanıyorum. 8 GB RAM falan var. Ama 22h2 bende gram sorun çıkartmadı. Aksine 22H2'de benim sorunlarım azaldı ve oyun performansım arttı. İnternetim de 50 Mbps VDSL yani o kadar da fazla değil. Fiber yok bizim burada. Şu İzmir'in Tire ilçesindeki 4.evim ama hala fiber olan mahallede değilim. Köyde bile fiber var köyde!

Hocam şu an hangi kanaldasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…