Bugün 5 Ekim 2021 ve Windows 11 yeni çıktı

Bugün 5 Ekim 2021. Windows 11 çıktı hadi herkes böyle davransın.
* Bu sefer kendi masaüstümü dahil ettim :)

Eki Görüntüle 1623768

Hocam ben Windows 11'e geçmek istiyorum lisans gider mi? (Technopat sosyalde zibilyon kere açılmış konulardan alınmış sinir olduğum bir alıntıdır.)

Son düzenleyen: Moderatör:
"Zaten dev channel sürümü çıktığından beri dev ve beta channel Insider'ı olarak kullanıyordum. Şu an gayet stabil tavsiye ederim. Hemen ben de stabil sürüme geçiyorum. Fakat sistemi TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemeyenler geçmesin. Sonra kötü sistemle sıkıntı yaşayanlar Windows 11'i suçluyor"
5 Ekim 2021'de söyleyeceğim sözler bu olurdu muhtemelen.😊😊

"Zaten dev channel sürümü çıktığından beri dev ve beta channel Insider'ı olarak kullanıyordum. Şu an gayet stabil tavsiye ederim. Hemen ben de stabil sürüme geçiyorum. Fakat sistemi TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemeyenler geçmesin. Sonra kötü sistemle sıkıntı yaşayanlar Windows 11'i suçluyor"
5 Ekim 2021'de söyleyeceğim sözler bu olurdu muhtemelen.😊😊
Bir şey diyeyim mi ikimiz de aynıyız :D. Benim sosyalde aynen bunu yazdığım bir konu var.

Hocam ben Windows 11'e geçmek istiyorum lisans gider mi!?!?!? (Technopat sosyalde zibilyon kere açılmış konulardan alınmış sinir olduğum bir alıntıdır.)
Gitmez

Bir şey diyeyim mi ikimiz de aynıyız :D. Benim sosyalde aynen bunu yazdığım bir konu var.

Hala bu şekilde düşünüyorum. Desteklemeyen sistemlere Windows 11 kurup her sorunda Windows 11'i suçluyorlar. Halbuki destekleyen sistemlerde gayet stabil çalışıyor.

Hala bu şekilde düşünüyorum. Desteklemeyen sistemlere Windows 11 kurup her sorunda Windows 11'i suçluyorlar. Halbuki destekleyen sistemlerde gayet stabil çalışıyor.
Zamanında Windows Vista'yı da 512 MB RAM içeren sistemlere kurup stabil değil diye suçlamışlardı. Windows 7 çıkana kadar çoğu kişi daha yeni donanımları içeren bir bilgisayar aldığından dolayı Windows 7 çok sevildi.
Halbuki Windows Aero bile aynıydı Vista ile 7'nin. İkisinin tek farkı varsayılan görev çubuğu ile sürüm numaraları olabilir.
Şimdi şöyle bir şey var, Windows Vista gerçekten rezildi. İşlemci üzerindeki ekran kartında takılıp kalıyordu. Sürücüler sorunluydu. Ama Windows 11 çok kötüleniyor. İnsanlar onca yıl güvenliğe laf etti, TPM 2.0 gelince de laf ettiler. Tamam işlemci desteğini ben de çok doğru bulmuyorum. Çünkü AMD A serisi işlemcilerin hiç biri desteklemiyor gibi gözüküyor. Ama bu temiz kurulum ile aşılabiliyor. İnsanlar Windows 10 çıktığı zaman da görmüşlerdi halini, ama bu kadar laf etmemişlerdi.

Şimdi şöyle bir şey var, Windows Vista gerçekten rezildi. İşlemci üzerindeki ekran kartında takılıp kalıyordu. Sürücüler sorunluydu.

Ben Windows Vista'yı hiç kullanmadığım için performansını pek bilmiyorum o yüzden benim söylediklerim sadece kulak bilgisinden ibaret.

Ben Windows Vista'yı hiç kullanmadığım için performansını pek bilmiyorum o yüzden benim söylediklerim sadece kulak bilgisinden ibaret.
Windows Vista kurulumunda programların kurulumunu seçebiliyorduk. Bu çok güzeldi. Chrome bile kendiliğinden kurabiliyordu sistem. Hep pinball oynardım. Çocukluk anıları işte.

Windows 11 sorunlu, Windows 10'dan devam.

Bu benim söylediğim cümlelerden biri değil elbette. Sızan sürümden beri Windows 11 kullandım ama hiç sorun yaşamadım. Aynı şeyleri zamanında Windows 10 için de söylüyorlardı ama ben yine sorunsuz kullanıyordum. Olay biraz da nasıl kullanılması gerektiğini bilmekten geçiyor.

Windows 8 ve 8.1 için de aynı şeyler söylendiğinde ben yine onları sorunsuz kullanıyordum. :)

Windows 11 21H2 RTM çıkalı neredeyse 1.5 yıl olacak, vay be!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı