Bugün Akıllı Tahtada Yasak Yoktu

Bizim akıllı tahtalar sertifika ile yasaklama sistemi var, internet ile alakası yok bir ara telefonumun internetini bağlamıştım ve yasak kalkmamıştı. Ama bir kaç yıl önce çalışıyordu bu yöntem.

Birde en gıcık olduğum şey tahta görevlisinin daha bilgisayarının olmaması, beni seçseniz ne olacak ne güzel akıllı tahtaya Kaspersky, USB Disk Security kuracaktım hatta izin verseler Windows 10 imajı bile kurardım.

Sertifikayla alakası yok. MEB sertifikası sadece bir kapı. MEB sunucusunun, cihazınızdan bağlandığınız şifreli bağlantıları taraması için MITM yapılmasına izin veriyor. Yarın ben de deneyeyim bakalım bir değişiklik var mı.

Ben bizim müdürü CS 1.6 oynarken yakalamıştım 😁
Bilişim sınıfında 5vs5 oynarken görmüştü bizi ondan sonra onu oynarken gördüm :)
Sonuçta Müdür insan değil mi? :) Benimde kuzenim Müdür, oyun oynamayı deli gibi sever. Hepimiz insanız sonuçta. O eskidendi Müdür oyun oynamayı bilmeyen ve gençlere uyum sağlamayan tip. Yeni nesil Müdürler öyle değil artık, garipsenmeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı