3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Ocak 2021 #11 qGhosT dedi: Hocam biraz fazla sinirlisiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Evet öyle olduğum söylenebilir sinir krizi dediysem ciddi anlamda değil. Ali Pınar dedi: Bi' klavyeniz bozulduğunda gününüz çok kötü geçiyorsa hayatınız yaşanmaz hale bürünür. Keyif almaya bakın, ilerde daha neleeer neler olacak Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla oyun oynayacaktık, sinirden oynayamadım.
qGhosT dedi: Hocam biraz fazla sinirlisiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Evet öyle olduğum söylenebilir sinir krizi dediysem ciddi anlamda değil. Ali Pınar dedi: Bi' klavyeniz bozulduğunda gününüz çok kötü geçiyorsa hayatınız yaşanmaz hale bürünür. Keyif almaya bakın, ilerde daha neleeer neler olacak Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla oyun oynayacaktık, sinirden oynayamadım.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #12 Hiçbir şey anlamadım, klavyeniz bozuldu diye sinir krizi mi geçirdiniz?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 6 Ocak 2021 #13 Arnadimo dedi: Hiçbir şey anlamadım, klavyeniz bozuldu diye sinir krizi mi geçirdiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı anda başka olaylar da oldu ama evet, genellikle lanet klavyeye sinir oldum. Şimdi de lanet ödevleri yapacağım, izninizle.
Arnadimo dedi: Hiçbir şey anlamadım, klavyeniz bozuldu diye sinir krizi mi geçirdiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı anda başka olaylar da oldu ama evet, genellikle lanet klavyeye sinir oldum. Şimdi de lanet ödevleri yapacağım, izninizle.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #14 381145 dedi: Aynı anda başka olaylar da oldu ama evet, lanet klavye yaptı hepsini. Genişletmek için tıkla... Biraz abartı değil mi sizce de?
381145 dedi: Aynı anda başka olaylar da oldu ama evet, lanet klavye yaptı hepsini. Genişletmek için tıkla... Biraz abartı değil mi sizce de?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #15 RPM dedi: Benim ayağım kırıldı akşamına burada sistem tavsiyesi yapıyordum keyifli keyifli. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
RPM dedi: Benim ayağım kırıldı akşamına burada sistem tavsiyesi yapıyordum keyifli keyifli. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 6 Ocak 2021 #16 Benim de günüm kötü geçti Ama kötü denemez, içimde ukde kaldı. Futbol antrenmanımda boş kale kaçırdım 2 kez
Benim de günüm kötü geçti Ama kötü denemez, içimde ukde kaldı. Futbol antrenmanımda boş kale kaçırdım 2 kez
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Ocak 2021 #17 Mor Koşucu dedi: Gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hâlâ alçıda .
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 6 Ocak 2021 #18 G RPM dedi: Evet, hâlâ alçıda . Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah
G RPM dedi: Evet, hâlâ alçıda . Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #19 RPM dedi: Evet, hâlâ alçıda . Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 6 Ocak 2021 #20 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et