Bugün iPhone 8 aldım

Elimde bir iPhone 6 Plus vardı takas saydı üste 4 bin TL verdim zaten artık miladını doldurdu zar zor yaşıyordu. Gelelim iPhone 8'e parmak izi çalışıyor kozmetik biraz kötü ama güzel yine de kılıfla gözükmüyor batarya değişmiş yeni şimdilik mükemmel telefon iyi mi yapmışım arkadaşlar. Hurdayı çıkardım elimden bir de laptop vardı onu da sattım cebimden bin TL çıktı sadece laptop da 2700 TL nakit aldım üstüne Beats Studio buds kulaklık aldım. 3500 TL olan sıfırı kulaklık sıfır gibi çünkü benim kulaklığımdı.
Bende günlük kullanım icin 7 aldım ama bataryası 0 olmasına rağmen şarjı dayanmıyor. Tek sıkıntısı bu. Yakında 12 Miniye geçiş yaparım. IPhone 7 insanı cidden çıldırtır. Hayırlı olsun bu arada. 🙃
 
@CYBER SHADOW Kalkan telefon gibi ürünlerde sırf iPhone diye ikinci el almak bana mantıklı gelmiyor. Gel gelelim 2017 de çıkmış bir telefon için eski telefon + 4 bin TL vermek bana hiç mantıklı gelmedi. Tabii ki karar sizindir.
Hayırlı olsun.

Satılırken çok kolay gidiyor.

Bende günlük kullanım icin 7 aldım ama bataryası 0 olmasına rağmen şarjı dayanmıyor. Tek sıkıntısı bu. Yakında 12 Miniye geçiş yaparım. iPhone 7 insanı cidden çıldırtır. Hayırlı olsun bu arada. 🙃

Teşekkür ederim telefon akım çekiyor olabilir anakart yani.
 
Hayırlı olsun hocam bende de var. Eğer bir sorununuz olursa bana sorabilirsiniz 3 senedir kullanıyorum. %50 %50 ihtimalle iOS 17'yi alacak/almayacak. Almasa da 2 sene falan daha ömrü var.

Reis iPhone 8 elimdem çıkardım onun yerine X aldım. 😂
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı