little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 20 Eylül 2020 #11 TéQ10 dedi: Kediler 5 aylıksa doğum günlerinin 2021 nisan ayında olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Ay hesabı doğum günleri. Yakında 6 aylığı geçip yetişkinlik evresine girmeye başlayacaklar sonuçta.
TéQ10 dedi: Kediler 5 aylıksa doğum günlerinin 2021 nisan ayında olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Ay hesabı doğum günleri. Yakında 6 aylığı geçip yetişkinlik evresine girmeye başlayacaklar sonuçta.
Vito52 Decapat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 20 Eylül 2020 #12 Evet Nisan'da doğdular biz getirdik onları eve. O günden beri bakıyoruz onlara.
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 20 Eylül 2020 #13 Vito52 dedi: Hayvansever insansınız gerçekten. Allah uzun ömürler versin onlara. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Aynı memleketliyiz. Ünye'de yaşıyorsanız ziyarete bekleriz.
Vito52 dedi: Hayvansever insansınız gerçekten. Allah uzun ömürler versin onlara. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Aynı memleketliyiz. Ünye'de yaşıyorsanız ziyarete bekleriz.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 20 Eylül 2020 #14 Doğum günü kutlu olsun hocam. Ben de çok istiyorum almak fakat izin vermiyorlar. Benim için de sevin onları.
Doğum günü kutlu olsun hocam. Ben de çok istiyorum almak fakat izin vermiyorlar. Benim için de sevin onları.
Vito52 Decapat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 20 Eylül 2020 #15 vnd3 dedi: Teşekkür ederim. Aynı memleketliyiz. Ünye'de yaşıyorsanız ziyarete bekleriz. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama Diyarbakır'lıyım ve yaşımda 15 durum böyle.
vnd3 dedi: Teşekkür ederim. Aynı memleketliyiz. Ünye'de yaşıyorsanız ziyarete bekleriz. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama Diyarbakır'lıyım ve yaşımda 15 durum böyle.
3 350379 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 508 Çözümler 2 20 Eylül 2020 #16 Bune kardeşim yeni arkadaş edinsen buraya yazacaksın.
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 20 Eylül 2020 #17 Vito52 dedi: Üzgünüm ama Diyarbakır'lıyım ve yaşımda 15 durum böyle. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adınızda 52 görünce bizim buralardan sandım.
Vito52 dedi: Üzgünüm ama Diyarbakır'lıyım ve yaşımda 15 durum böyle. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adınızda 52 görünce bizim buralardan sandım.
Vito52 Decapat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 20 Eylül 2020 #18 Seradotwav dedi: Doğum günü kutlu olsun hocam. Ben de çok istiyorum almak fakat izin vermiyorlar. Benim için de sevin onları. Genişletmek için tıkla... Evet sizin içinde seveceğim. İnşallah bir günde sizde bakarsınız. vnd3 dedi: Kullanıcı adınızda 52 görünce bizim buralardan sandım. Genişletmek için tıkla... Evet onu öylesine yazmıştım .
Seradotwav dedi: Doğum günü kutlu olsun hocam. Ben de çok istiyorum almak fakat izin vermiyorlar. Benim için de sevin onları. Genişletmek için tıkla... Evet sizin içinde seveceğim. İnşallah bir günde sizde bakarsınız. vnd3 dedi: Kullanıcı adınızda 52 görünce bizim buralardan sandım. Genişletmek için tıkla... Evet onu öylesine yazmıştım .
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 20 Eylül 2020 #19 Vito52 dedi: Evet sizin içinde seveceğim. İnşallah bir gün de siz de bakarsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam, elimden geldiğince sokaktakilere yardım etmeye çalışıyorum. Tabii sevdirmiyor keratalar ama ben seviyorum onları.
Vito52 dedi: Evet sizin içinde seveceğim. İnşallah bir gün de siz de bakarsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam, elimden geldiğince sokaktakilere yardım etmeye çalışıyorum. Tabii sevdirmiyor keratalar ama ben seviyorum onları.
Vito52 Decapat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 20 Eylül 2020 #20 Seradotwav dedi: İnşallah hocam, elimden geldiğince sokaktakilere yardım etmeye çalışıyorum. Tabii sevdirmiyor keratalar ama ben seviyorum onları. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz en azından onlara bakmış oluyosunuz. çok iyi yapıyorsunuz çok sevap kedi sevmek. keşke evinizde benim gibi bakabilseniz
Seradotwav dedi: İnşallah hocam, elimden geldiğince sokaktakilere yardım etmeye çalışıyorum. Tabii sevdirmiyor keratalar ama ben seviyorum onları. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz en azından onlara bakmış oluyosunuz. çok iyi yapıyorsunuz çok sevap kedi sevmek. keşke evinizde benim gibi bakabilseniz