Cumartesiyi Pazara bağlayan gece İstanbul’a yeni gelmiştim. Çok yorgun olduğum için pazar günü full uyudum. Sonra pazar akşamı geç yattım bu nedenden dolayı sabah kalkamadım. Alarmı kapatıp geri yatmışım, evde de kimse yoktu. Sonra hostes hanımın araması ile kalktım. Meğerse beni aşağıda 10 dakikadır bekliyormuş. Ne kahvaltı yapabildim ne de doğru düzgün hazırlanabildim. Hemen aşağı indim ve tüm servisten özür dileyerek servise bindim. Okula vardım. Sabah ise müdür konuşmasını dinledik, istiklal marşını falan okuduk. Sonra sınıfa çıktık. Böylelikle ilk ders gitti. Bugün üstümde nazar mı var anlamadım ama okulda dersteyken arkadaşlar ile sessizce şakalaşırken saatimin ekranı sıranın sivri kısmına paaattt diye çarptı, Allahtan camına koruma filmi takmıştım film kırıldı. Öyle bir sert çaptı ki saat düşme algılamayı açtı öyle bir sert vurdu düşünün. Sonra hoca biraz kızdı. Arkadaşın yerini falan değiştirdi. Sonra bugün 2 ders kulüp vardı. Zaten çabuk geçti. Bugün full sayısal dersleri koymuşlar sadece onlar bir tık sıkıcı geçti. Sonra 8 dersi tamamladıktan sonra servise binip eve geldim. Akşam oldu yemek falan yedim. Ödev sistemine baktım yeni ödev verilmemiş. Onun için şu an koltukta Netfilx izleyerek yatıyorum. Hiç ders çalışasım da yoktu zaten.
neyse çok uzatmışım.