Bugün ne yaşadınız?

Cumartesiyi Pazara bağlayan gece İstanbul’a yeni gelmiştim. Çok yorgun olduğum için pazar günü full uyudum. Sonra pazar akşamı geç yattım bu nedenden dolayı sabah kalkamadım. Alarmı kapatıp geri yatmışım, evde de kimse yoktu. Sonra hostes hanımın araması ile kalktım. Meğerse beni aşağıda 10 dakikadır bekliyormuş. Ne kahvaltı yapabildim ne de doğru düzgün hazırlanabildim. Hemen aşağı indim ve tüm servisten özür dileyerek servise bindim. Okula vardım. Sabah ise müdür konuşmasını dinledik, istiklal marşını falan okuduk. Sonra sınıfa çıktık. Böylelikle ilk ders gitti. Bugün üstümde nazar mı var anlamadım ama okulda dersteyken arkadaşlar ile sessizce şakalaşırken saatimin ekranı sıranın sivri kısmına paaattt diye çarptı, Allahtan camına koruma filmi takmıştım film kırıldı. Öyle bir sert çaptı ki saat düşme algılamayı açtı öyle bir sert vurdu düşünün. Sonra hoca biraz kızdı. Arkadaşın yerini falan değiştirdi. Sonra bugün 2 ders kulüp vardı. Zaten çabuk geçti. Bugün full sayısal dersleri koymuşlar sadece onlar bir tık sıkıcı geçti. Sonra 8 dersi tamamladıktan sonra servise binip eve geldim. Akşam oldu yemek falan yedim. Ödev sistemine baktım yeni ödev verilmemiş. Onun için şu an koltukta Netfilx izleyerek yatıyorum. Hiç ders çalışasım da yoktu zaten. 😀 neyse çok uzatmışım.

Ailem ve abim bu gece evde olamayacağı için arkadaşlarımı çağırmıştım. 1-2 Bira içer, bir şeyler yeriz, bir şeyler izleriz diye. Sabah motorumla alışveriş yapmaya giderken yolun bir kısmı yere çökmüş ıslalıktan dolayı görmediğim için orada da gazlamaya başlıyordum. Bir anda kayacakken sol bacağım sayesinde bir şekilde dengede durabildim. O sırada da arkamda motorcu bir ağabey vardı. Ben kenara çekince o da kenara çekti. Geldi yanıma bir şey var mı falan diye. Biraz sohbet ettik. O yolda motorcular çok sıkıntı yaşarmış. Bende ilk kez yaşamıştım o yolda. İyi kurtardığımı falan söyledi. Biraz daha sohbet edip ayrıldık. Alışverişimi yaptım. Bileğim ağrıyor. Onun dışında bir şeyim yok. Evi falan hazırladım, gelmeleri için akşamı bekliyorum.

Sabah dershane vardı ama ben gitmedim onun yerine yemek yedim sonra internet kafeye gidiyordum tam oyun oynarken dershane ailemi aramış ailemde dershaneden aldı ceza olarak :D
Aslında benim için ceza değil ödül oldu derslerden bir şey anlamıyordum evden çalışmak daha doğru benim için

Bugün cumartesi lan cumartesi. En sevdiğim gün. Okul yok, dert yok, tasa yok, evde takılıp keyfime bakıyorum. "Sanki pazar günü okul var." diyebilirsiniz ama pazar günü stresli oluyorum "Of ya yarın okul var" diye. Bugün çok mutluydum ve keşke bitmeseydi. Üzülüyorum saat 21:15............... İnşallah uyuyup uyandığım zaman tekrar cumartesi günü olur. Allah belki bir iyilik yapar :)
Buradakilerin aynısını diyorum şuan :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı