Bugün sizi mutlu eden olayları anlatın

Fizik sınavı güzel geçti, biyolojiden beklediğimden 2 kat fazla aldım(gene dersten kalıyorum). Sınavlar bitti sayılır, hoşlandığım kız ile konuşmaya başladım. Çok istediğim telefon kılıfını aldım, yarın geliyor. Babam yeni şarj kablosu aldığı için telefonumu kullanabiliyorum. En sevdiğim oyunda ustalaşmaya başladım.

Olabilir hocam her insan aynı değildir ama unutmayın,ben mesela derdimi içime atarım, ama çok enerjik insanım ortamı ben hazırlarım adeta. Bazısı da arkadaş ortamında boş boş oturur robot gibi, ha ona lafım yok.
Ben genel olarak arabesk müzik sevmediğim için duyduğum anda tiksiniyorum hocam. İş arkadaşlarımla tartıştığım bile oldu o kadar söyleyeyim. Yoksa karakterinizi tanımadığım için bilmiyorum. Benim problemim insanlarla değil arabesk müzik ile.

Ben genel olarak arabesk müzik sevmediğim için duyduğum anda tiksiniyorum hocam. İş arkadaşlarımla tartıştığım bile oldu o kadar söyleyeyim. Yoksa karakterinizi tanımadığım için bilmiyorum. Benim problemim insanlarla değil arabesk müzik ile.

Rap seviyorsun abi anladığım kadarı ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı