Bilim kurgu-fantastik. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en detaylı, ilginç, kendine çeken evrenlerden birisidir. Benim için önce Star Wars sonra LOTR'dir.
XD. Evet Lord of the Rings diye bahsettiğim seri LOTR. İsmini yazarken harcayacağım zamana kitap yazabileceğim için kısaltma gereği duyuyorum, kusura bakmayın .
Harry Potter izledikten sonra LOTR izlerseniz büyücülükten Voldermort'un kendi ruhunu eşyalara aktarmasına kadar her şeyin LOTR'den esinlendiğini fark edip kısa süreli aydınlanma yaşayacaksınız .
28 yaşındayım her 6 ayda bir tüm seriyi izlerim 10 yaşından beri böyledir, evde Tolkien'e ait tüm kitaplar var ara ara açar okurum güzel yerleri şu an bana çok ilginç geliyor senin bu seriden habersiz olman inanasım gelmiyor sana
28 yaşındayım her 6 ayda bir tüm seriyi izlerim 10 yaşından beri böyledir, evde Tolkien'e ait tüm kitaplar var ara ara açar okurum güzel yerleri şu an bana çok ilginç geliyor senin bu seriden habersiz olman inanasım gelmiyor sana
Harry potter izledikten sonra LOTR izlerseniz büyücülükten Voldermort'un kendi ruhunu eşyalara aktarmasına kadar her şeyin LOTR'den esinlendiğini fark edip kısa süreli aydınlanma yaşayacaksınız .