Bugün Tek Yüzük'ün yok edildiği gün

Tam olarak, bilim kurgu falan mı? Yoksa gerçek bir şey mi?
Bilim kurgu-fantastik. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en detaylı, ilginç, kendine çeken evrenlerden birisidir. Benim için önce Star Wars sonra LOTR'dir.

Hayır maalesef. İzlemeye değerse bakayım bir ara. İlgi çekici geldi :D. Yüzüklerin Efendisiymiş. Duydum adını, izlemedim.
XD. Evet Lord of the Rings diye bahsettiğim seri LOTR. İsmini yazarken harcayacağım zamana kitap yazabileceğim için kısaltma gereği duyuyorum, kusura bakmayın :D.

Hayır maalesef. İzlemeye değerse bakayım bir ara. İlgi çekici geldi :D. Yüzüklerin Efendisiymiş. Duydum adını, izlemedim.
Harry Potter izledikten sonra LOTR izlerseniz büyücülükten Voldermort'un kendi ruhunu eşyalara aktarmasına kadar her şeyin LOTR'den esinlendiğini fark edip kısa süreli aydınlanma yaşayacaksınız :D.

Hayır maalesef. İzlemeye değerse bakayım bir ara. İlgi çekici geldi :D. Yüzüklerin efendisiymiş. Duydum adını, izlemedim.

28 yaşındayım her 6 ayda bir tüm seriyi izlerim 10 yaşından beri böyledir, evde Tolkien'e ait tüm kitaplar var ara ara açar okurum güzel yerleri şu an bana çok ilginç geliyor senin bu seriden habersiz olman inanasım gelmiyor sana :)

28 yaşındayım her 6 ayda bir tüm seriyi izlerim 10 yaşından beri böyledir, evde Tolkien'e ait tüm kitaplar var ara ara açar okurum güzel yerleri şu an bana çok ilginç geliyor senin bu seriden habersiz olman inanasım gelmiyor sana :)

Hayır, ismini duydum. Haberim var yani, izlemedim daha önce.

Harry potter izledikten sonra LOTR izlerseniz büyücülükten Voldermort'un kendi ruhunu eşyalara aktarmasına kadar her şeyin LOTR'den esinlendiğini fark edip kısa süreli aydınlanma yaşayacaksınız :D.

İki yazarda birleşik krallık vatandaşı İngiliz kültürüne ait çok şey taşıyorlar gayet doğal bir şey.
Hayır, ismini duydum. Haberim var yani, izlemedim daha önce.

Hiç vakit kaybetmeden izlemen lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı